Udvalg af stole

Se mere om priser på vores stole

Galaxy
915 kr. mdr.

54.900 incl moms

Køb nu

Galaxy. Giver dig nydelse hver dag.

Vores Galaxy model er ren forkælelse til dig. Få større glæde og livskvalitet. Meget nem at tage i brug og afhjælper effektivt spændinger og myoser. Optimal comfort og unik massage. Masserer effektivt dine ømme og spændte muskelgrupper.  Flere programmer alt efter dit behov og ønsker. Find dit eget favoritprogram og nyd stolen hver eneste dag.   Prisen for denne dejlige stol er  KUN 915 kr. om måneden, gebyr og rentefrit.

Jupiter
581 kr. mdr.

34.900 incl moms

Køb nu

Jupiter. Køb den i dag hos World of Comfort

Jupiter- stolen. Altid en succes og med godt resultat. Få det bedre og bliv gladere. Masserer effektivt alle muskelgrupper. Stolen har flere forskellige indstillinger og programmer. Find let og hurtigt din egen favoritmassage. En vidunderlig stol som kan blive din i dag for KUN 581 kr. om måneden, gebyr og rentefrit.

Apollo
998 kr. mdr.

59.900 incl moms

Køb nu

Apollo. Meget mere end en stol

Apollo - forkæler dig og giver dig mere overskud i hverdagen. Løsner effektivt op for dine muskelspændinger. Forkæler dig på den allerbedste måde. Det er nemt og ligetil for dig at få denne dejlige stol. Ring til os i dag og hør mere - prisen er rigtig god: KUN 998 kr. om måneden, gebyr og rentefrit.

Venus
415 kr. mdr.

24.900 incl moms

Køb nu

Massagestole. Massagestol hvor du kan regulere hårdheden. God og effektiv.

Stolen er fantastisk at benytte og har samtidig et superflot design. Sid godt, få et flot møbel og få det samtidigt meget bedre med denne stol model Venus. Denne vidunderlige stol kan blive din i dag for KUN 415 kr. om måneden, gebyr og rentefrit.

Sky
567 kr. mdr.

34.000 incl moms

Køb nu

Massagestole. Massagestol hvor du kan regulere hårdheden. God og effektiv.

Denne stol er til dig som ønsker den bedste siddekomfort der findes blandt alle stole i verden. Stolen har Zero Gravidity funktion, infrarød varme samt vibrationer til at sætte gang i blodcirkulationen. Indmaden i stolen er Memory skum som gør siddekomforten optimal samtidig med at det ydre er læder af bedste kvalitet. Denne vidunderlige stol kan blive din i dag for KUN 567 kr. om måneden, gebyr og rentefrit.

Alle stole fra World of Comfort er moderne og brugervenlige stole, som effektivt fjerner dine spændinger og giver dig mere velvære. Du vil med det samme opleve, hvordan dine muskler bliver mere afslappede og hvordan ømheden forsvinder. Du kan benytte vores stole, når og hvor du ønsker det.

  • Vi har som mål at være nordens største udbyder og vi går ikke på kompromis, hverken med kvaliteten af de stole vi sælger eller med den service vi yder dig. Derfor rådgiver vi dig fra første øjeblik, så du får den helt rigtige stol. Vi er først tilfredse, når du er glad.
  • Vores stole fås i mange varianter, og kan helt sikkert afhjælpe dine behov. Vi mener i al beskedenhed at vi kan hjælpe dig til en bedre hverdag og højere livskvalitet - slip for de daglige skavanker og mærk, hvordan du får det bedre.
  • Vi leverer både til private og til virksomheder.
  • Som privatperson, kan du gøre noget godt for dig selv, din partner eller hele din familie, hvis du får en stol I alle kan benytte.
  • Er du arbejdsgiver, vil du se, hvordan dine medarbejdere får mere energi og færre af de skavanker, som man ofte får ved meget stillesidende arbejde. Massage kan også give færre sygedage.
  • Vi er meget fornuftige med vores priser.
  • Se udvalg og find en  massagestol som passer til dig 
  • Kontakt os i dag og få meget mere at vide - vi er klar på tlf: 26 20 00 45.