100 dages ombytning på madras

madras grå sengeramme

Vi ved, hvor vigtigt en god seng og madras er. Derfor tilbyder vi hos World of Comfort en lang række forskellige former for madrasser, som du kan vælge imellem, så du kan sove trygt om natten. Derudover har du altid 100 dages ombytning på madrassens kerne, som nemt og simpelt åbnes op, hvorefter kernen hurtigt udskiftes.

Prisen er kr. 400,- for ombytning af en madras kerne i str. 80×200 cm, 90×200 cm eller 90×210 cm. Ombytningsprisen dækker fuld ombytning af leveringsmanden, retur fragt samt kontrol af madrassen.

Det er derfor ganske gratis for dig at ombytte indenfor 100 dage. Du betaler udelukkende for fragtomkostninger.

Ønsker du at ombytte madrassen, skal vi blot vide besked inden for 100 dage fra madrassen modtages. Skriv en mail til info@wofc.dk og notér 100 dages ombytning i emnefeltet. I mailen skal du blot vedhæfte dit købsbevis, så vil du blive kontaktet af en WOC-konsulent og vi får ordnet resten!

Denne service tilbyder vi indenfor vores boxmadrasser, kontinentalsenge samt elevationssenge. Det er altså selve madrassens kerne i sengen som derfor kan udskiftes.

 

Hvilken madras skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken madras du skal vælge? Vi har fundet nogle gode råd til at hjælpe dig med at træffe beslutningen, men ellers så læs mere herunder.

 

Box madras

Boxmadras er typisk en billigere form for seng, men det betyder ikke, at der er skruet ned for kvalitet, komfort og støtte, da boxmadrassen klart er et af de mere populære valg af madrasser i Danmark.

 

Kontinentialsenge

Kontinentialsenge er typisk mere populære i udlandet, da de kan fremkomme mere luksuriøse end boxmadrasser. Derfor er den typisk også en lidt dyrere model, da kontinentalsengen typisk er bygget op af flere forskellige madrasser, herunder bl.a. boxmadras.

 

Elevationssenge

Elevationssenge skiller sig typisk ud fra andre former for madrasser, da den har mange af de fordele, som vores massagestole også har, da det er godt til at modvirke bl.a. kroniske smerter og uro i kroppen. Samtidig kan elevationssenge også være godt til at modvirke snorke og forkølelse eller for gravide. Derfor er der bestemt mange fordele ved at vælge en elevationsseng.