Så fik vi vores nyindkøbte stol installeret. Og vi fik en rigtig god behandling og en grundig gennemgang af de forskellige funktioner. Vi glæder os meget til at 15 min massage bliver en fast del af vores hverdag.

Mona Aagaard

World of Comfort gav os en meget fin gennemgang af en skøn massagestol. Den var rigtig effektiv mod en øm skulder og ryg. Som at have sin egen massør.

Troels Nielsen

Det er et rigtig godt sted at købe massage stole, de er nogen søde mennesker og en rigtig god service!

Brian Ladefoged Agerholm

Fik idag min massagestol leveret af WOC den skulle godt nok op på første sal, men det lykkedes. Stor ros til den service jeg fik og varmt humør.

Lukas Hamburger Pedersen

Er man i tvivl om, man skal have en massage stol så køb. Man kommer ikke til at fortryde.

Lars Johansen

Prøvede en WOC stol i weekeden. Og havde en iskis smerte den var aftaget betydelig efter en tur i stolen.

Bruno Mathiasen

FREMRAGENDE PRODUKTER! – Fremragende produkter har både købt seng og Massagestol fra dem, jeg har haft Tempur og Hästens seng men, jeg har aldrig sovet så godt som jeg gør i WOC maximum Comfort madrasse.

Hans Jespersen

DEN BEDSTE SERVICE OG DET BEDSTE STED! – Den bedste service og det bedste sted og have massagestol fra og virkelig hjælpsomme i kundeservice. Man ved man er i gode hænder.

Christina Z. Lassen

DET BEDSTE ER DERES SERVICE! – En gang på de 3 år har vi haft problemer med at koble vores smartphones til stolen her for 3 dage side. Det krævede blot et opkald også var der en ung fyr hjemme hos os dagen efter, han viste os hvordan det skulle gøres på 5 min.

Mathias Johannes

Absolut en af de bedste oplevelser!!! – Absolut en af de bedst oplevelser vi har haft super søde og MEGA god behandling. Og så er stolen bare en drøm, sjældent har man fået så meget for pengene fra en virksomhed. Kan kun give min absolut bedste anbefaling af WOC.

Jesper