GRATIS MASSAGE i 14 DAGE

Har I perioder eller generelt en stresset hverdag på kontoret, så har I muligheden for – helt GRATIS – at få en massagestol ud og få den testet i jeres firma. Giv jeres ansatte et frirum, hvor de kan slappe af og nyde en kort og velfortjent pause i en massagestol til erhverv fra World of Comfort. Prøveperioden på 14 dage er helt gratis og uforpligtende.

Vi tilbyder massagestole både til erhverv og privat

Hos World of Comfort tilbyder vi både massagestole til erhverv og til private. En massagestol til erhverv kan både lejes, leases og købes, hvorfor der er mange muligheder rent økonomisk for at få en aftale, der er tilpasset jeres budget. Vi vil gerne udbrede den velvære, som en massagestol giver, og vi synes, at alle skal have mulighed for at opleve, hvor meget nydelse produktet medfører. Prøv en massagestol til kontor, og mærk på egen hånd, hvor meget 10 minutter om dagen betyder.

Alle vores produkter er designet med stort fokus på funktionalitet, materialer og design, og er særligt egnet til erhverv, da arbejdsstillinger har det med at forsage spændinger. Arbejder du for eksempel i et firma, hvor meget af arbejdet foregår foran computeren, kan nakke og ryg være særligt ramt. Her kan en massagestol til erhverv gå ind og afhjælpe spændinger og smerte. Derudover kommer selvfølgelig den mentale afspænding, som en massagestol på kontor også kan hjælpe med. Vi tilbyder både leje og leasing af massagestole, og I har også mulighed for at afprøve en model helt gratis.

Massagestol erhverv – gør jeres kontor lidt bedre  

Det moderne arbejdsliv er enormt komplekst og kræver meget engagement, mange timer og hårdt arbejde for medarbejderne. Hvis arbejdsbyrden eller de korte deadlines kommer til at fylde så meget, at bægret flyder over, kan det resultere i stress og mangel på overblik. For de medarbejdere, det berører, kan det være svært at finde mentalt overskud i hverdagen igen, og for arbejdsgiveren kan det blive dyrt.

Med en massagestol på jeres kontor har du som arbejdsgiver mulighed for at skabe et rum for afslapning, som danner rammer for velvære og mindre stress. Med en massagestol til erhverv forebygger du den mentale stress, som mange i dag oplever. 15 minutter i stolen svarer til 45 minutter hos en professionel massør, og kan være det lille afbræk på en lang dag, som dine medarbejdere behøver for at skabe overblik over de mange bolde. Hvis du ikke tager godt hånd om dine medarbejdere, kan det blive dyrt i sidste ende, og hvem foretrækker ikke at have ansatte, som er glade for at gå på arbejde? Vi er sikker på, at I med en massagestol på kontoret vil få glæde af de små pauser, som kan gøre arbejdet langt mere effektivt.

Fokus på sundhed

Det er sund fornuft at forebygge
 • Massage i stolen tager kun 15 minutter og svarer til 45 minutter hos en massør.
 • Massage forebygger og afhjælper mange af de problemer, som koster mange sygedage.
 • Hjælper bl.a. mod: hovedpine, muskelsmerter, koncentrationsbesvær m.m.
 • Længere pauser modvirker stress.

Fokus på kvalitet

Det betaler sig i længden
 • De bedste stole scanner ryggen for at yde den optimale behandling.
 • En mærkevare er et sikkert valg på den nyeste teknologi og bedste holdbarhed.
 • Vi hjælper med at finde den bedste stol alt efter behov.
 • Stolen er altid klar, uanset tidspunkt på døgnet.

Fokus på energi

Nyt liv til trætte og ømme muskle
 • 15 minutters massage giver fornyet energi, som varer resten af dagen.
 • Styrket koncentration = øget produktivitet.
 • Veloplagte medarbejdere giver bedre arbejdsmiljø.
 • Tilfredse medarbejdere giver virksomheden bedre goodwill.

Fokus på omkostninger

En løsning der giver overskud, også økonomisk
 • Stolen koster mindre pr. måned, end en massør koster pr. dag.
 • Billigere pr. måned end en sygefraværsdag.

Massagestol-, Erhverv

Overvejer I at prøve en massagestol i firmaet?

Vi tilbyder jer en massagestol til erhverv på prøve i 14 dage helt gratis og ganske uforpligtende.
Udfyld blot nedenstående kontaktoplysninger, og vi vil kontakte jer indenfor 24 timer.

Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Massagestol-, Erhverv