Massage butik og showrooms

Vi har massage butik og showrooms i Rødovre, Odense og Fredericia, hvor der er rig mulighed for at se og afprøve vores massageprodukter inden et eventuelt køb i en af vores showroom eller butikker. Dette er udelukkende baseret på, at vi ønsker at imødekomme vores kunders ønske om at kunne afprøve vores massagestole inden de træffer en beslutning om et køb. Det er som altid 100% uforpligtende og gratis at prøve. Vi ønsker blot at kunne give dig den bedst mulige hjælp og vejledning igennem god og kompetent kundeservice.

Massage butik i Rødovre og Odense

I vores massagestolsbutik i Rødovre Centrum og Rosengård Centeret i Odense, kan du finde et stort udvalg af vores mest populære massagestole og massageprodukter, hvor vores kompentente og dygtige sælgere kan hjælpe dig med at afprøve et eller flere vores mange produkter og svare på eventuelle spørgsmål, som kan hjælpe dig på vej til at vælge det rigtige massageprodukt.

 

Showroom og massage butik i Fredericia

Vores hovedkontor har åbent alle hverdage mellem 10:00-15:00 og vores showroom i Fredericia efter aftale. Kontakt os, så finder vi sammen en tid, der kan passe dig, hvor du kan komme og afprøve en eller flere af vores mange massageprodukter. Hvad end du ønsker at komme som privatperson eller som virksomhed, står vi klar til at kunne tilbyde kompetent og grundig vejledning i forhold til vores eksklusive massageprodukter, og har mulighed for at finde en god løsning, der passer lige netop til dig eller din virksomhed.

massage butik

Rødovre Centrum

Adresse
Rødovre Centrum 138
2610 Rødovre

Kontakt: rodovre@wofc.dk

Åbningstider
Man. – Fre. 10:00 – 19:00
Lør. – Søn. 10:00 – 17:00

Rosengårdscentret

Adresse
Ørbækvej 75
5220 Odense

Kontakt: odense@wofc.dk

Åbningstider
Man. – Fre. 10:00 – 19:00
Lør. – Søn. 10:00 – 17:00

Fredericia showroom

Adresse
Prins Christians Kvarter
7000 Fredericia

Kontakt: service@wofc.dk

Åben efter aftale