Udfyld dine oplysninger her

2020/06/10 21:32:31

Send message

NORDENS MEST EKSKLUSIVE KOMFORTPRODUKTER

Disse modeller er særlig populære i dit område

Hvorfor vælge os?

Levering

Når du bestiller hos os sikrer vi hurtig og gratis levering.

Klar til brug

Mulighed for at få samlet, monteret og demonstreret produktets funktioner.

Support og service

Mulighed for en fast konsulent. Vi står klar, såfremt du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning.

Byt til bedre

Vi køber dit gamle produkt, hvis du ønsker en nyere og bedre model med opdateret og opgraderet teknologi.

Kunden i fokus

Din tilfredshed er det vigtigste for os, derfor har vi altid kunden i fokus.

Vi dækker hele norden

Vi har tilfredse kunder!
4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Hvad siger kunderne?

Eksklusivt hos WOC

Prøv en massagestol gratis!

En massagestol kan give dig mere velvære

WOC – A World of Comfort

World of Comfort er forhandlere i hele Skandinavien indenfor et stort udvalg af møbel og komfortprodukter. Vores massagestole er med os rundt på messer rundt om i landet, og kan derudover også opleves i vores showroom i Fredericia og i Rosengård Centeret og Rødovre Centrum. Vi har desuden også en række mindre massageprodukter. 

Vores komfort er din kvalitet. Derfor tilbyder vi møbler til hjemmet og herunder også et stort udvalg indenfor senge. Hos World of Comfort kan du tilmed investere i spa og jacuzzi eller en sauna.

Der er altid gode tilbud at finde hos World of Comfort, hvor du kan gøre en god handel på bl.a. vores demo massagestole.

Massagestole til erhverv

Udover at vi sælger massagestole til privatpersoner, sælger vi også til erhverv. Overvejer du at investere i en massagestol i dit firma, er der mulighed for at afprøve produktet ganske gratis i 14 dage. Hvis det viser sig, at du er blevet overbevist efter prøveperioden, kan det faktisk vise sig at være en rigtig god investering. Massage på kontoret kan være med til at afstresse dine kollegaer eller ansatte, hvilket i sidste ende kan reducere antallet af sygedage og skabe bedre koncentrationsevne. Der er også mulighed for at leje eller lease.

Du som kunde er det vigtigste for os

Vi bestræber os på at holde den høje kvalitet på alle parametre, og kundeservice er ikke en undtagelse. Udover, at vi er meget fokuserede på at tilbyde de bedste produkter på markedet, vil vi også gerne give dig den bedste kundeservice, som vi overhovedet kan.

Din oplevelse som kunde betyder lige så meget som produktet, og derfor har vi gjort særligt meget ud af at skabe rammerne for en god service. Når du køber en massagestol hos os, vil vi gerne give dig den rette rådgivning, både før, under og efter, du har foretaget købet.

Vi prøver at leve op til den gode service ved blandt andet at tilbyde følgende:

  • Mulighed for at prøve en massagestol gratis på arbejdspladsen i 14 dage
  • Ved køb af større massagestol har du gratis service i 10 år, hvilket dækker over servicering af produkt, fast tilknyttet kundekonsulent
  • Gratis levering af de større produkter
  • Fri fragt
  • Nærværende kundeservice, hvor vi lægger vægt på den gode kommunikation

 

Vi leverer Nordens mest eksklusive og bedste komfortprodukter

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Det kommer blandt andet til udtryk i vores produktportefølje, som både dækker massagestole og en masse andre komfortprodukter. Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde.

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Vores personale står klar, hvis du har spørgsmål, hvad end det gælder massagestole eller en af vores andre produkter.