Hvorfor vælge en massagestol?

 • Det er sundt for krop og sjæl
 • Det er afstressende og hjælper mod koncentrationsbesvær
 • Det hjælper imod hovedpine, migræne og spændinger
 • Det sætter gang i blodcirkulationen og reducerer affaldsstoffer i kroppen
 • Det forebygger fremtidige skader
 • Det formindsker risikoen for blodpropper
 • Det restituerer kroppen
 • Det stimulere musklerne
Se massageprodukter
massagestole

Udvalgte massagestole

Udvalgte massageapparater

Udvalgte spa & sauna

Se et udvalg af vores tilfredse kunder:

Eksklusivt hos WOC

Prøv en massagestol gratis i de første 14 dage hos jeres arbejdsplads

Leder du efter den bedste massagestol, som matcher dine behov?

Vi har stor lid til vores massagestole, som alle er udviklet med fokus på funktionalitet, materialer og design, og som alle lever op til en høj standard. Der er ikke efterladt noget til tilfældighederne, og derfor tør vi også godt sige, at vores massagestole er blandt de bedste på markedet. Én af vores modeller har da også vundet en prestigefyldt massagestol-test, som vi er meget stolt over.

Når man først har valgt at investere i en massagestol, kan der være en masse overvejelser at tage stilling til, og du vil måske stille dig selv spørgsmålet: Hvordan finder jeg den bedste massagestol? Den bedste massagestol er én, som matcher dine behov og som holder i mange år. Når du skal finde den bedste massagestol gælder det derfor til en start om at identificere dine behov og forventningsafstemme. Du bør blandt andet tænke over:

 • Har du nogle specielle behov, eksempelvis nogle smerter du døjer med, som massagestolen skal kunne behandle, eller fokuserer du mere på øget velvære?
 • Vægter du prisen eller kvaliteten højest?
 • Skal stolen stå fremme i hjemmet, og er designet derfor vigtigt for dig?

Du kan med fordel tage en tur rundt i vores sortiment og læse om de forskellige modellers egenskaber og funktioner. Således kan du danne dig et bedre billede af, hvilken massagestol der matcher dine behov.

Massagestol-test – hvem tilbyder den bedste massagestol?

Som før nævnt er alle vores massagestole blandt de bedste på markedet, og kommer der en fremmed og spørger, om vi tør tage en massagestol-test, tør vi godt tage udfordringen op.

Vores Apollo massagestol, som vi er den eneste skandinaviske leverandør af, vandt en test i 2016 på det amerikanske marked. Her vandt modellen den prestigefyldte pris for at være verdens bedste massagestol – hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af! Det afspejler vores virksomhedskoncept om, at vi tilbyder vores kunder de bedste massagestole og den højeste kvalitet. Det vil dog altid være op til den enkelte kunde at vurdere, hvilken model der er den bedste massagestol, hvorfor det også er op til dig at afgøre, om du vil læne dig op af en massagestol-test.

Under alle omstændigheder er det en god idé selv at afprøve de forskellige modeller, så du kan danne din egen mening om, hvilken en der er den bedste massagestol til lige præcis dig. I forlængelse heraf kan du selvfølgelig godt lade dig inspirere af en massagestol-test.

Vi anbefaler dog, at du vægter kvalitet højt, når du skal finde den bedste massagestol, da det kan vise sig at være spildte penge, hvis modellen ikke holder mere end et par år. Hos World of Comfort vægter vi kvalitet som det aller vigtigste, du kan derfor være sikker på at finde en massagestol, der holder i mange, mange år, hvis du vælger en af vores. Tag et kig på vores side og se et udvalg af vores massagestole og andre komfortprodukter.