Hvem er vi?

World of Comfort ApS også kendt som WOC har som målsætning at være den førende udbyder af massagestole og komfort-produkter i Norden. Vi arbejder ud fra parolen ”The sky is the limit” – hvilket bl.a. kommer til udtryk i vores firmanavn, produkter og ikke mindst vision.

Vi sætter baren højt og har dig som kunde i fokus i alt hvad vi foretager.

Det betyder at du som kunde kan være sikker på at få et produkt som er nøje gennemtænkt i forhold til kvalitet, design og funktionalitet.

Kort sagt, intet er overladt til tilfældighederne!

Som led i vores målsætning vil vi udmærke os på følgende områder:

  • Til hver en tid at kunne tilbyde de bedste og mest kvalitetsholdige komfort-produkter – og til en konkurrencedygtig pris.
  • Uovertruffet serviceniveau som bl.a. omfatter fri fragt af produktet, fast konsulent og rådgivning.
  • At være nemt tilgængelige, hvis du har spørgsmål eller ønsker at trække på vores viden og anbefaling af produkter i forhold til dit behov.
massagestol i sort

Kundeservice

WOC er kendt for et meget højt serviceniveau, hvor du som kunde er stjernen.
Vores personale bliver uddannet i hele servicekulturen, for at kunne imødekomme dine ønsker som kunde. Vi går op i at give nærværende service, hvor du som kunde er det vigtigste hos os. Vores personale bliver derfor ikke oplært i, at være robotter på job, men i at være der for dig som medmenneske.
Vi ønsker altid at finde den rigtige løsning til dig i fællesskab med os!

Innovation

World of Comforts produkter er nøje udvalgt på baggrund af et Skandinavisk marked og kultur. Alle produkterne er derfor i høj kvalitet og innovation i særklasse.
Alle vores massagestole er udviklet af professionelle og baseret på vores interne statistikker samt undersøgelser fra det skandinaviske markeds forespørgsler og efterspørgsel. Vores ingeniører har gennemtænkt alt fra indmaden i selve massagestolen, til stolens yderste emotioner og bevægelser. Vi søger efter ny viden og efterspørgsel konstant. Dette gør vi for at være de bedste og nyeste på markedet hvert eneste år.

Kvalitet

Vores designer team samarbejder intenst med vores leverandører for at opnå netop det vores målgruppe efterspørger. Vores målgruppe efterspørg kvalitet og derfor går vi på ingen måde på kompromis med dette. Udover kvaliteten på vores produkter, yder vi høj kvalitet på alt andet i virksomheden. Vi kan forsikre om den bedste kvalitet på markedet helt fra design, salg, eftersyn og support.

Design

World of Comfort forsøger altid at opdatere sig på nyeste trend. Heraf både ønske på en farve eller en bestemt form. Vi undersøger de seneste trends og de mest populære design, så vi kun tilbyde vores målgruppe det bedste og mest optimale på markedet. Med massagestole som kan integreres i både stue, soveværelse og kontor, sigter vi efter at blive de førende indenfor designet på massagestole.

Pålidelighed

World of Comfort ønsker at du skal være tryg som kunde. Vi prøver derfor at skabe en rolig og sikker atmosfære for dig som kunde, når du træder ind hos os. Vi ønsker at dit produkt fra WOC imødekommer dine ønsker og opfylder dine behov hele vejen igennem vores handel. Du vil derfor få en fast konsulent hele vejen igennem din oplevelse hos os, som du til hver en tid kan henvende dig til som kunde hvis der skulle opstå spørgsmål.