Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Ansigtsmassage Renser 3i1

1.499,95 DKK

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Ansigtsmassagerenser fra World of Comfort - gummi børste og ultrastød system på badeværelset
Ansigtsmassagerenser fra World of Comfort - gummi børste og ultrastød system

Funktioner i særklasse

Innovativ teknologi
Ultra-stød til serum
Gummi-børste til rens
Ansigtsrens og massage i én
Ultra-stød terapi for lukning af porer
Ansigtsrens for daglig rensning
Ansigtsrens 3i1 til perfekt hud
Brug mindre produkt med ultrastød system
Kommer i dybden af huden

Beskrivelse

Ansigtsmassage Renser

Ansigtsmassage Renser er et 2 i 1 hudplejeprodukt med elektroniske bevægelser, som gør rensningen og plejen af huden meget nemmere i den travle hverdag.

Ansigtsmassage Renseren er indbygget med en gummi overflade, som gør produktet nemt og hygiejnisk at anvende. I forhold til de almindelige ansigtsrensere, som vi kender på markedet er denne med et ultra-stød system som benyttes i fællesskab med din serum. Ultra-stød systemet sørger for at stramme huden op og give huden glød.

Hvis du ønsker yderligere at pleje din hud, anbefaler vi vores populære øjenmassage, Aurora eller scroll ned via siden for mere info.

Ofte stillede spørgsmål

Det eksfolierende børstehovedet går faktisk ind og modvirker tør hud ved at fjerne de døde hudceller, så din hud vil føles blødere og lettere vil kunne tage imod fugt. 

Nej, ultra-stødene fra ansigtsrenseren er tiltænkt til at skulle være nænsomme for din hud, og du vil derfor knapt nok kunne mærke dem. 

Nej, ansigtsrenseren er udviklet med et innovativt børstehoved, der er nemt at rengøre efter brug, og derfor aldrig vil skulle udskiftes. 

Benyt ansigtsrenseren på daglig basis for optimal virkning af din hud.

Step 1) rens huden med vand og sæbe. Benyt evt. noget ansigtsrensrens eller skrub for ekstra dybde. Benyt gummisiden af ansigtsrenseren og kør’ den rundt i ansigtet i fællesskab med produktet i cirkulere bevægelser.

Skru op for hastigheden de sidste få minutter for dybderens.

Vask dit ansigt med vand, så alt produkt er væk.

Step 2) Benyt en serum eller creme. Massere produktet ind i huden med dine fingre.

Tænd for ultrastød systemet ved at trykke på mode og vend den metaliske overflade på huden. Du vil her mærke nogle minimalistiske stød. Dette betyder behandlingen er startet.

Køres rundt i ansigtet i cirkulere bevægelser indtil produktet er kommet i god dybde i huden.

Tip: du kan med fordel benytte mindre produkt med ultrastød systemet, da fladen hjælper dig med at få produktet ind i de dybeste hud-lag.

Du kan i øvrigt med fordel også bruge den på resten af kroppen.

Ansigtsmassage Renser 3i1 ultra stød system til serum

Rens dit ansigt i dybden og den kølende side på børsten til at lukke porrerne i ansigtet

Ansigtsmassage Renseren er indbygget med en gummi overflade, som gør produktet nemt at anvende og hygiejnisk i forhold til de almindelige ansigtsrensere, som vi kender på markedet.

Produktet har på bagsiden en elektronisk, kølende stød-funktion med metaloverflade, som lukker porrerne efter ansigtet er renset med børsten på den anden side.

Ved daglig brug af Ansigstmassage renseren morgen og aften, vil du kunne se en forskel på huden, i form af klarhed, forfinelse og en friskere hud.  Det er vigtigt at rense ansigtet dagligt, at fjerne gammelt make-up og hvad vi ellers udsætter hunden for i løbet af dagen. 

Tid til at rense, forkælelse og massage

Produktet er det nyeste på markedet, og kan ikke undværes i de hjem, hvor plejen har stor betydning.

Dit ansigt vil takke dig – hvis du vælger at forkæle dig selv med denne fantastiske Ansigtsmassage renser – som burde stå på alles badeværelser.  Du kan hurtigt og nemt oplade din World Of Comfort Ansigtsmassage Renser i den fine USB-holder, der følger med produktet. Børsten er nem at betjene og begge sider på børsten kan benyttes, 

Hvis du ønsker yderligere at pleje din hud, dig selv og komme helt ned i gear, kan vi med fordel anbefaler vi vores populære øjenmassage, Aurora

ansigtsrenser
Alle massagestole samlet

Nordens mest eksklusive & bedste komfortprodukter​

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 7 × 5 × 16 cm