fbpx

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Apollo AI Pro Massagestol sort

79.999,95 kr.

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Delbetaling
1.934 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.934 kr. Samlede kreditomk. 12.832 kr. Samlet tilbagebetaling 92.832 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 7,75%. Der er fortrydelsesret.
Apollo AI sort - med Stine
Apollo AI PRO massagestol 3D

Funktioner i særklasse

AI – Skræddersyet massage
16 autoprogrammer
4D massage
LC-shape rygslæde
Æltende fod/benmassage
Zoneterapi
Varme i indmad
Surround højttalere
Indbygget og fjernbetjening med touch + voice assistent
Manuel styring af alle funktioner
Zero gravity + Sleep mode
Kan bestilles til demonstration
Kan bestilles på prøveperiode

Beskrivelse

Fakta & viden

Vores nye eksklusive Apollo PRO AI Massagestol er en ny forbedret model af vores tidligere model Apollo X, den er iblandt en af de mest eftertragtet massagestole hos World of Comfort.

Apollo modellen har bl.a. vundet en pris som verdens bedste på det store amerikanske marked indenfor massagestole.

World of Comfort har vundet Gazelle prisen i 2020, verdens mest innovative massagestolsteknologi i 2021 hos Healthcare and pharmaceutical, Luxury retailer of the year i 2022 hos Global Awards og Apollo AI vandt prisen i 2023 for verdens mest innovative massagestol hos Global Awards.

Vi er derfor meget stolte af at være ene leverandør af Apollo PRO AI i hele Skandinavien.

Scroll ned for at læse mere om Apollo PRO AI massagestolen eller ønsker du at se yderligere modeller klik her.

En massagestol
udover det sædvanlige

Lad os tage det første skridt til bedre velvære.
Vi er her til at vejlede dig hele vejen.

+ 0
Funktioner
0
Autoprogrammer
0
Dimensioner i rygmassage
0 %
Nøjagtighedsgrad
0
Massageslæde længde
0
Massagemetoder
0
Dimensioner i fodmassage
0 %
Tilfredshedsgrad

One Step Ahead

Apollo PRO AI massagestol

Apollo PRO AI massagestolen er i en kalibrer for sig selv. Den er uden tvivl den mest alsidige massagestol på markedet. Dens teknologi er så intelligent at den har en nøjagtighedsgrad per forbruger på 99,9 %

Med et hav af programmer og manuelle funktioner som kan kombineres, har du her en massagestol som vil give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Derudover kan du ved brug af den nye AI funktion skræddersy et program efter dine specifikke behov. Her går du ikke på kompromis og du er sikker på, at du har en massagestol i mange år frem som stadig kan udfordrer din krop og dit sind.

Scroll ned og læs nærmere om specifikationer på stolen.

134 cm lang
LC-Shape massage

Med en fleksibel og lang rygslæde får du optimal massage i et langt højere niveau end andre massagestole på verdensmarkedet.

Massagestolen scanner kroppen og tilpasser programmet til dig. 

Massage skræddersyet til dig

Få massage på et langt større område

Apollo PRO AI massagestolen sørger for at give dig massage på et stort område, dens rygslæde er gjort ekstra lang og ekstra fleksibel i forhold til andre massagestole, hvilket gør at du får en langt bedre og optimeret behandling netop til dine mål.

Massagestolen scanner din krop og danner massagen ud fra højde, bredde og vægt – yderligere har stolen også kunstig intelligens (AI), som kan skræddersy et program ud fra dine spændinger

Artificial intelligens

Få din massage skræddersyet

Apollo PRO AI er den første massagestol på markedet med kunstig intelligens.

Stolen generer et skræddersyet program via dens kunstige intelligens (AI), den vil lave programmet ud fra dine spændinger og massere derefter, du vil få vist graden af dine spændinger, dit træthedsniveau og smerteniveau.

Vi lever i en verden, hvor robotter, algoritmer og kunstig intelligens – også kaldet ’artificial intelligence’ – udgør en stadig større del af vores samlede arbejdskraft.

Ifølge CPH Business  er kunstig intelligens formentlig den fremtidsteknologi, der har størst potentiale til at skabe markante ændringer i vores dagligdag.

Den korte definition er: Maskiner, der kan tænke og udføre opgaver, som normalt kræver menneskelig intelligens. Kunstig intelligens er således programmerede maskiner, der er i stand til at efterligne et eller flere aspekter af den menneskelige intelligens – som for eksempel evnen til analyse, problemløsning, mønstergenkendelse, beslutningstagning og handling. Det betyder i korte træk at den vurdere hvordan den skal arbejde med dine spændinger og smerter for bedst at afhjælpe dem.

Små funktioner til nemmere brug

Luksuriøse features

Stemmeassistent

Styr stolen med hjælp fra stemmeassistent

Sikkerhedscensor

Hvis et objekt kommer for tæt på stolens side eller ben mens stolens AI funktion er aktiv, vil censoren advarer om dette. Udbedres det ikke vil massagen automatisk stoppe af sikkerhedsmæssige årsager

Touch tablet

Med et hav af programmer og styringer (på dansk)

Nem justering

Ved din højre hånd har du nem adgang til hurtig justering i løbet af programmet. Eksempelvis øge el. formindske styrken, fjerne fodmassagen, tilføje varme m.m.

Trådløs oplader

Placér nemt din telefon på den trådløse oplader på stolens armlæn.

Justering af skulderbredde

Til dem med brede skulder

Autojustering af længde

Justering sker automatisk med sensorer i bunden af stolen. Stolens længde forlænges eller minimeres automatisk i starten af programmet. Kan udvides helt op til 18 cm

Autojustering af benlængde

Kan justere benlængden op til 18 cm

Hvorfor inverstere i en massagestol?

Statesikkerne bliver ikke bedre, flere og flere har ondt i ryggen, flere og flere rammes af stress og depressioner, der forventes mere af os på arbejdsmarkedet og vi skal være hverdagens helte i privaten. Det er de små ting der kan gøre en stor forskel, derfor mener vi en massagestol simpelthen er et must-have i 2023.

En massagestol med funktioner til sindet

Din krop & sind er én helhed

Højtalere

Nyd lyden af Mindfullnes, lydbog eller anden form for lyd med højtalere i stolen. Det er bevist at du kan slappe langt bedre af, når du hører noget stille og roligt afslappende musik, som eksempelvis mindfullness. Her går du ind og arbejder i de forskellige hørelsesniveauer på skift. Det er samme sanser som når vi sover dybt, også kaldet REM søvn, som er den dybeste søvn vi opnår.

Varme

Massagestolen har varme forbundet med massagekuglerne i ryggen, det betyder altså at stolen varmer dine muskler og led op, så din behandling bliver langt mere effektiv og optimal. Men yderligere giver det en følelse af velbehag når vores krop bliver varm. Du kan eksempelvis få temperaturen ved at stige ved at tage en blød dyne elle tæppe over din krop imens du får din behandling. Det vil hjælpe dig med at koble af mentalt og måske også opnå noget søvn for nogens vedkommende.

Venepumpsmassage

Få sat gang i blodcirkulationen og forebyg

Med venepumpsmassage får du sat gang i blodcirkulationen og samme tid masseret dit væv. Her kan du både forebygge og vedligeholde kroppen indefra.
Affaldsstoffer kommer både fra rygning, alkohol, medicin m.m. Det er derfor yderst vigtigt at benytte denne funktion for og kunne arbejde med kroppen indefra.

Stolen vil med denne funktion fungere som en pumpe og hjælpe med at få affaldsstofferne cirkuleret rundt i kroppen, så de nemmere kan komme ud af kroppen. De vil komme ud via urinen, det er derfor vigtigt at du drikker en masse vand efter din massage.

Apollo X massagestolen har venepumper på skuldrene, arme, hofter, ben og fødder. Jo flere pumper en massagestol har, jo mere effektiv er den for din krops indre. Du kan som noget ekstra i denne stol også justere niveauet så du selv bestemmer hvor hårdt eller hvor mildt trykket skal være.

"Zero gravity stammer faktisk fra NASA"

Den velkendte zero gravity funktion

Zero gravity 1

Her får du zero gravity af hele 2 niveauer. Zero gravity giver dig følelsen af at svæve, det gør at din krop modtager massagen langt mere effektivt. I Apollo X har du hele 2 Zero gravity funktioner. Du vil opleve en langt højere tilfredshed i sindet med denne position når du får massage i din massagestol. Med Zero Gravity 1 kan du stadig se fjernsyn eller eksempelvis læse en bog.

Zero Gravity 2

Med Zero Gravity 2 er dine knæ højere end hjertet, her får du den absolut mest afslappende behandling i din massagestol. Dette er også en god position og falde i søvn i. Zero gravity funktionen kommer faktisk fra NASA, når de er i rummet er det samme lethed kroppen føler.

Tre skridt til bedre velvære

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Vores stole har vundet verdenspriser for teknologi og funktioner, fra blandt andet World Health Organisation – men ikke mindst handler det også om at blive vejledet korrekt. En massagestol kan blive din bedsteven, men udover produktet naturligvis skal være godt, handler det i høj grad også om, at du får den korrekte vejledning. Vi er specialister inden for området og har en stor erfaring med alle former for behov. Det er vores job at vejlede dig korrekt første gang.

01

Behov

Vi finder sammen dine behov, hvis du ikke allerede kender dem. Måske vi stiller dig nogle spørgsmål du ikke har tænkt over før. Eksempelvis har det stor betydning hvad du laver til dagligt (altså hvilke bevægelser du ofte foretager dig). En anden faktorer er også placering og plads – placering af massagestolen er altafgørende for brugen og der hjælper vi dig også, så du kan vælge rigtigt første gang.

02

Valg af produkt

Nu skal du vælge et produkt og det gør vi stadig sammen, vi giver vores profesionelle mening, med respekt for at valget i sidste ende er dit. Du kan både besøge os i vores Showroom i Fredericia, eller du kan bestille vores demo-bil hvor vi ankommer til dig. Der har vi forskellige stole med og så kan du prøve dem på din adresse. Her snakker vi også om betalingsmuligheder, eksempelvis kan du dele betalingen op hvis du ikke ønsker og skulle betale det fulde beløb på én gang.

03

Levering

Så snart du har besluttet dig for produktet, skal vi har koordineret levering. Det er os selv der levere og det er os selv der koordinere, sådan er du sikker på at du kan stille spørgsmål til os hele vejen igennem, vi kender dig som kunde og du har mulighed for at få en fast konsulent hvis dette ønskes. Vi sørger for levering og ønsker du også fuld opsætning og gennemgang tilbyder vi også det. Så er du sikker på du ikke skal rører en finger, men blot gøre klar til at sætte dig i din nye massagestol.

Få kontakt til en specialist i dag

Du må ikke forsinke dig selv og dit velvære, kontakt os i dag, få antal på lager.

Det siger vores kunder

Kunde udtalelser

Mål, strøm, vægt m.m.

Specifikationer

Yderligere information

Vægt 118,5 kg
Størrelse 157 × 81 × 121 cm
Farve

Hvid – Beige stof og betræk, Sort mat – helt sort med mat effekt

Indmad (vægt)

96,5 kg

Fod (vægt)

24 kg

Mål rygslæde

L 94 x W 81 x H 121 cm

Mål arme

L 104 x W 18 x H 81 cm

Fod/ben mål

L 48 x W 50 x H 48 cm

Leveringsinformation

Kan komme ind af en 75 cm dør

Samleinformation

Kan skilles ad i 4 dele (rygslæde, 2xarme og ben)

Brugervejledning

https://www.youtube.com/watch?v=y8Y1atnpHaI

AI vejledning

https://www.youtube.com/watch?v=IUxLLgiYh0g

Vægtgrænse

150 kg

Sammenlign med ældre modeller

https://worldofcomfort.dk/vare/apollo-plus-massagestol-guld-sort-brun-rose-gold/
https://worldofcomfort.dk/vare/apollo-x-massagestol-hvid/
https://worldofcomfort.dk/vare/apollo-x-massagestol-sort/

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler at benytte stolen 1 gang om dagen, i maks 10 minutter de første 14 dage. Derefter er det en proces som kroppen skal vende sig til. Vi anbefaler at bruge stolen som en proces, så efter 14 dage 20 minutter og efter 1 måneds tid 30 minutter. Derefter 20 minutter morgen og 30 minutter aften. Derefter kan du selv mærke på din krop hvad netop du kan holde til. 

Vi har lavet nogle statistikker på eksisterende kunder, hvor langt de fleste af kunder brugte deres massagestol. Dog er placeringen alt afgørende og vi anbefaler derfor at den står et sted hvor du ønsker at opholde dig. Både stue og soveværelse havde en statistik på 100 % brug i 2017. 

Ja, Apollo er helt klart en af vores bedste modeller også bestseller hos World of Comfort.

Nej, du kan kun købe Apollo stolene hos World of Comfort i Skandinavien.

Ja, Apollo massagestolen er en den massagestole med flest funktioner på verdensplan. Apollo AI er absolut den stol med flest funktioner.

Ja, udover Massagestol Apollo PRO AI Sort, findes den også i en hvid/beige.

Yderligere information

Vægt 118,5 kg
Størrelse 157 × 81 × 121 cm
Farve

Hvid – Beige stof og betræk, Sort mat – helt sort med mat effekt

Indmad (vægt)

96,5 kg

Fod (vægt)

24 kg

Mål rygslæde

L 94 x W 81 x H 121 cm

Mål arme

L 104 x W 18 x H 81 cm

Fod/ben mål

L 48 x W 50 x H 48 cm

Leveringsinformation

Kan komme ind af en 75 cm dør

Samleinformation

Kan skilles ad i 4 dele (rygslæde, 2xarme og ben)

Brugervejledning

https://www.youtube.com/watch?v=y8Y1atnpHaI

AI vejledning

https://www.youtube.com/watch?v=IUxLLgiYh0g

Vægtgrænse

150 kg

Sammenlign med ældre modeller

https://worldofcomfort.dk/vare/apollo-plus-massagestol-guld-sort-brun-rose-gold/
https://worldofcomfort.dk/vare/apollo-x-massagestol-hvid/
https://worldofcomfort.dk/vare/apollo-x-massagestol-sort/