fbpx

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Atmos + PRO Massagestol beige

44.999,95 kr.

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Delbetaling
1.153 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 45.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.153 kr. Samlede kreditomk. 10.332 kr. Samlet tilbagebetaling 55.332 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,05%. Der er fortrydelsesret.
Atmos massagestol + PRO animation

Funktioner i særklasse

Fylder mindre end de store
Venepumpsmassage
L-shape massage
8 autoprogrammer
Manuel styring af alle funktioner
Stemme assistent
Zoneterapi og varme i indmad
Højtalere og trådløs mobiloplader
Kører på skinner
Zero gravity
Fåes i sort og beige farve
Kan bestilles til demo
Kan bestilles på prøveperiode

Beskrivelse

Kort & godt

Atmos + PRO Massagestol er en af vores nyeste massagestole hos World of Comfort. 

Den har en gennemført og dybdegående massage, på niveau med vores andre bestseller massagestole, men fylder langt mindre og har en fordelagtig pris. Fokusere du derfor på en professionel massagestol og dybdegående behandling, men også ønsker den bedste pris, er Atmos + PRO den korrekte stol for dig.

World of Comfort har vundet Gazelle prisen i 2020, verdens mest innovative massagestolsteknologi i 2021 hos Healthcare and pharmaceutical, Luxury retailer of the year i 2022 hos Global Awards og Apollo AI vandt prisen i 2023 for verdens mest innovative massagestol hos Global Awards.

For yderligere info scroll ned på siden, eller klik her for andre massagestole.

Opgradering af vores absolut
bestseller massagestol

Lad os tage det første skridt til bedre velvære.
Vi er her til at vejlede dig hele vejen.

+ 0
Funktioner
0
Autoprogrammer
0
Dimensioner i rygmassage
0 %
Nøjagtighedsgrad
0
Massageslæde længde
0
Massagemetoder
0
Dimensioner i fodmassage
0 %
Tilfredshedsgrad

Forbrugerne har talt

Atmos + PRO massagestol

Forbrugerne har talt, Atmos har længe været vores bestseller massagestol målt på både pris og kvalitet, sammensat med de mest nødvendige funktioner.

Per efterspørgsel fra kunderne har vi udviklet på den og her er Atmos + PRO.

Atmos + PRO massagestolen kommer til en fordelagtig pris, taget i betragtning af dens funktioner og kvaliteten på indmaden i massagestolen. Den har kundernes yndlings programmer og funktioner samlet i én fjernbetjening, derfor har man kunne gøre en fuldkrops massagestol billigere end vores større stole. Derudover har man mulighed for at styre autoprogrammerne via stemme assistent.
Der er derfor sparet på visse andre funktioner, men lavet en stol som har de absolut mest nødvendige og populære funktioner, for at kunne holde prisen lavere.

Rigtig mange førstegangskøbere køber Atmos + PRO massagestolen eller kunder som ønsker en ny massagestol i højere kvalitet, men ikke ønsker og betale for høj en pris.

Scroll ned og læs nærmere om specifikationer på stolen.

107 cm lang
L-Shape massage

Med én lang L-shape rygslæde får du optimal massage i et stort område.

Massagestolen scanner kroppen og laver programmet efter dine mål.

Funktioner til nemmere brug

Luksuriøse features

Udstræk af iskiasnerven

Til dem med et behov for mere dybdegående behandling, kan Atmos + PRO massagestolen lave et udstrækningsprogram, som strækker din iskiasnerve, led og muskler ud.

Kropsscanning

Justering sker automatisk med sensorer i stolens ryg. Stolen opretter programmet så den tilpasser sig din bredde, højde og vægt.

Brugervenlig fjernbetjening

Med et hav af programmer og styringer

Zoneterapi

Dybdegående zoneterapi som sætter gang i hele kroppens nervesystem.

Stemme assistent

Stemme assistent til nem styring af autoprogrammer

Trådløs mobiloplader

Både mulighed for at oplade mobilen trådløst eller via USB stik imens man får massage. Eller man kan sætte mobilen i holderen.

Detaljer i design

Massage skræddersyet til dig

Få massage på et langt større område

Atmos + PRO massagestolen sørger for at give dig massage på et stort område med dens rygslæde, som er gjort lang og formet som et L. Sammen med sensorer som scanner dig de første 10 sekunder, får du en langt bedre og optimeret behandling netop til din højde.

En massagestol med funktioner til sindet

Din krop & sind er én helhed

Højtalere

Nyd lyden af Mindfullnes, lydbog eller anden form for lyd med højtalere i stolen. Det er bevist at du kan slappe langt bedre af, når du hører noget stille og roligt afslappende musik, som eksempelvis mindfullness. Her går du ind og arbejder i de forskellige hørelsesniveauer på skift. Det er samme sanser som når vi sover dybt, også kaldet REM søvn, som er den dybeste søvn vi opnår.

Varmeterapi

Massagestolen har varme i ryggen,. Det betyder altså at stolen varmer dine muskler og led op, så din behandling bliver langt mere effektiv og optimal. Yderligere giver det en følelse af velbehag når vores krop bliver varm. Du kan eksempelvis få temperaturen ved at stige ved at tage en blød dyne elle tæppe over din krop imens du får din behandling. Det kan hjælpe dig med at koble af mentalt og også opnå bedre søvn.

Venepumpsmassage

Få sat gang i blodcirkulationen og forebyg

Med venepumpsmassage får du sat gang i blodcirkulationen og samme tid masseret dit væv. Her kan du både forebygge og vedligeholde kroppen indefra.
Affaldsstoffer kommer både fra rygning, alkohol, medicin m.m. Det er derfor yderst vigtigt at benytte denne funktion for og kunne arbejde med kroppen indefra.

Stolen vil med denne funktion fungere som en pumpe og hjælpe med at få affaldsstofferne cirkuleret rundt i kroppen, så de nemmere kan komme ud af kroppen. De vil komme ud via urinen, det er derfor vigtigt at du drikker en masse vand efter din massage.

Massagestolen har venepumper på skuldrene, arme, hofter, ben og fødder. Jo flere pumper en massagestol har, jo mere effektiv er den for din krops indre. Du kan som noget ekstra i denne stol også justere niveauet så du selv bestemmer hvor hårdt eller hvor mildt trykket skal være.

"Zero gravity stammer faktisk fra NASA"

Den velkendte zero gravity funktion

Zero gravity

Zero gravity er efterhånden en meget kendt funktion i massagestole, det er på ingen måde en ny teknologisk del, men i den grad en vigtig del i en kvalitetsmassagestol. Det er den mest optimale position at få massage i, i en massagestol. Dine knæ er her placeret højere end dit hjerte, hvilket giver dig en afslappende mulighed for at give slip på de daglige spændinger, og lade dig ”flyde” mens du får din behandling. Når du er placeret i denne position, har affaldsstoffer bedre mulighed for at komme ud med væsken efterfølgende. Til os der nørder på viden: Zero gravity er en meget populær funktion i massagestole på verdensplan, funktionen stammer fra NASA og er velkendt fra astronauter i rummet.

Hvorfor inverstere i en massagestol?

Statestikkerne bliver ikke bedre, flere og flere har ondt i ryggen, flere og flere rammes af stress og depressioner, der forventes mere af os på arbejdsmarkedet og vi skal være hverdagens helte i privaten. Det er de små ting der kan gøre en stor forskel, derfor mener vi en massagestol simpelthen er et must-have i 2023.

Tre skridt til bedre velvære

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Vores stole har vundet verdenspriser for teknologi og funktioner, fra blandt andet World Health Organisation – men ikke mindst handler det også om at blive vejledet korrekt. En massagestol kan blive din bedsteven, men udover produktet naturligvis skal være godt, handler det i høj grad også om, at du får den korrekte vejledning. Vi er specialister inden for området og har en stor erfaring med alle former for behov. Det er vores job at vejlede dig korrekt første gang.

01

Behov

Vi finder sammen dine behov, hvis du ikke allerede kender dem. Måske vi stiller dig nogle spørgsmål du ikke har tænkt over før. Eksempelvis har det stor betydning hvad du laver til dagligt (altså hvilke bevægelser du ofte foretager dig). En anden faktorer er også placering og plads – placering af massagestolen er altafgørende for brugen og der hjælper vi dig også, så du kan vælge rigtigt første gang.

02

Valg af produkt

Nu skal du vælge et produkt og det gør vi stadig sammen, vi giver vores profesionelle mening, med respekt for at valget i sidste ende er dit. Du kan både besøge os i vores Showroom i Fredericia, eller du kan bestille vores demo-bil hvor vi kommer til dig. Der har vi forskellige stole med og så kan du prøve dem på din adresse. Her snakker vi også om betalingsmuligheder, eksempelvis kan du dele betalingen op hvis du ikke ønsker og skulle betale det fulde beløb på én gang.

03

Levering

Så snart du har besluttet dig for produktet, skal vi have koordineret levering. Det er os selv der levere og det er os selv der koordinere, sådan er du sikker på at du kan stille spørgsmål til os hele vejen igennem, vi kender dig som kunde og du har mulighed for at få en fast konsulent hvis dette ønskes. Vi sørger for levering og ønsker du også fuld opsætning og gennemgang tilbyder vi også det. Så er du sikker på du ikke skal røre en finger, men blot gøre klar til at sætte dig i din nye massagestol.

Få kontakt til en specialist i dag

Du må ikke forsinke dig selv og dit velvære, kontakt os i dag, få antal på lager.

Det siger vores kunder

Kunde udtalelser

Mål, strøm, vægt m.m.

Specifikationer

Yderligere information

Vægt 98 kg
Størrelse 146 × 76 × 112 cm
Farve

Beige m. grålig nuance og guld detaljer, Mat sort med guld-detaljer

Strøm

150W

Vægt

81 kg

Forsendelsesmål

L 1490 x W 780 x H 870 mm

Leveringsinfo

Kan komme ind af en 60 CM dør

Samleinfo

Kan skilles ad i 4 dele. (rygslæde, 2xarme, ben)

Brugervejledning

Autoprogrammer:
https://www.youtube.com/watch?v=jXlGXWVVQOk

Manuel styring:
https://www.youtube.com/watch?v=HOw_JBXo6KM

Stemmestyring:
https://www.youtube.com/watch?v=n2y5J1RYJZE

Nærmere om stolens detaljer

Brug og vedligehold:
https://www.youtube.com/watch?v=bXuNGpBYcHo

Stolens detajler:
https://www.youtube.com/watch?v=ZB85LTrqpe0

Ældre modeller

https://worldofcomfort.dk/vare/atmos-massagestol/

Ofte stillede spørgsmål

Ja, men det er vigtigt at den står et sted hvor du ønsker at opholde dig. Det bedste sted efter vores mening er et sted hvor du føler dig tryg, evt. har et fjernsyn foran dig så du kan sidde og nyde en god film imens. Brugen af en massagestol omhandler også at få det ind i hverdagen som en rutine. Vi anbefaler at gøre det som den sidste ting inden du går i seng, der er din krop aller mest øm og der har din krop aller mest brug for det. 

Du må gerne bruge Atmos + PRO Massagestol hver dag, dog er vores kroppe forskellige og vi anbefaler at lytte til din krop. Vi anbefaler at starte ud med 10-15 minutter, drikke noget vand og gå en lille tur rundt, for derefter at mærke hvordan kroppen og sindet føles. Føles alt perfekt, kan man sætte sig og få noget massage igen. Derefter er det en proces. Vi anbefaler altid at starte ud i mindre tid og gå op i længere tid efter nogle uger. 

Ja, en massagestol fungere som en fysisk behandler. Det er vigtigt at drikke vand efter, så affaldsstofferne kan komme ud af kroppen med væsken.

Ja, Atmos + PRO kommer i mat sort eller i beige. Begge med guld-detaljer.

Disse informationer finder du under yderligere ovenover.

Vi anbefaler, at du stiller den i stuen eller soveværelset, sådan at du er sikker på, at få den brugt.

Yderligere information

Vægt 98 kg
Størrelse 146 × 76 × 112 cm
Farve

Beige m. grålig nuance og guld detaljer, Mat sort med guld-detaljer

Strøm

150W

Vægt

81 kg

Forsendelsesmål

L 1490 x W 780 x H 870 mm

Leveringsinfo

Kan komme ind af en 60 CM dør

Samleinfo

Kan skilles ad i 4 dele. (rygslæde, 2xarme, ben)

Brugervejledning

Autoprogrammer:
https://www.youtube.com/watch?v=jXlGXWVVQOk

Manuel styring:
https://www.youtube.com/watch?v=HOw_JBXo6KM

Stemmestyring:
https://www.youtube.com/watch?v=n2y5J1RYJZE

Nærmere om stolens detaljer

Brug og vedligehold:
https://www.youtube.com/watch?v=bXuNGpBYcHo

Stolens detajler:
https://www.youtube.com/watch?v=ZB85LTrqpe0

Ældre modeller

https://worldofcomfort.dk/vare/atmos-massagestol/