Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Fodmassage Moonwalk Plus

3.799,95 DKK

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

moonwalk fodmassage og zoneterapi
Fodmassage Moonwalk

Funktioner i særklasse

Massage til leg og fødder
Indbygget varme
Lufttryk for blodcirkulationen
Zoneterapi
Manuelstyring
Autoprogrammer
Venepumpsmassage
Kan indstilles i vinkel
Brugervenlig
Fåes i både ny og demo
Sendes alle hverdage kl. 10

Beskrivelse

Få lettet trykket for de ømme ben & fødder..

Fodmassage Moonwalk er den absolut bedste og mest optimale fod/ben massagemaskine til dig der ønsker fokus på dig selv, din krop og dine fødder.

Produktet giver zoneterapi under fødderne og fungerer som massageapparat til ben ved at have lufttryk, der sætter gang i blodcirkulationen og mulighed for varme. 

Den er specielt god til personer, som har et dagligt stående eller siddende job, da den sætter gang i blodcirkulationen og hjælper med at få affaldsstoffer ud af kroppen med dens innovative massageapparat til ben.

Moonwalk Plus kan med fordel sættes sammen med vores populære massagestol Venus, da du på den måde får massage på stort set hele kroppen.

For mere info om Moonwalk Plus scroll da ned via siden.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan vælge mellem ben- og fodmassage.

Ja, du kan vælge varme til på Moonwalken.

Nej, slet ikke. Du ka vælge mellem svag, middel og stærk massage på produktet, så er noget for enhver smag.

På Moonwalk kan du vælge imellem en behandling imod smerter, lindre træthed eller for ren og skær nydelse.

moonwalk fodmassage og zoneterapi

Sådan fungerer Moonwalk

Intensiteten som ben massageapparat kan justeres mellem medium og hård massage . Hvis massagen føles for intens i starten, anbefaler vi at benytte et tykt stof som håndklæde eller bløde hjemmesko som kan tage intensiteten.  Fodmassagen har indbygget touch-panel på selve dets ben massageapparat. I ydersiderne kan der nemt justeres på retningen af apparatets vinkel via en trykknap på fodmassage maskinen.

Vi anbefaler at du i starten benytte fodmassagen som massageapparat til ben 10-20 minutter pr. dag. I mellem tiden kan vi udover vores ben massageapparat, anbefale vores Massagepude Pluto, som kan bruges til massage på den øvrige krop.

Forkælelse & fodmassage på høj plan

Vores Moonwalk er uden tvivl et af vores mest populære produkter som du ikke vil fortryde. Den fantastiske fod/ben massage som du selv kan regulere i tempo, tryk, varme og zoneterapi burde stå i alles hjem. Uanset om du har stående/siddende job – er det en fornøjelse at placere sine fødder/ben i maskinen om aften og nyde den velfortjente massage.

Folk med dårlig blodomløb, gigt, sukkersyge m.m. kan med fordel forsøge sig med Moonwalk for at skabe mere liv og gennemgang i benene.  Er man ramt af gigt – kan varmen i Moonwalk være med til at lindre.  Så læn dig tilbage og nyd en for/ben massage i verdensklasse

Moonwalk kan med fordel bruges sammen med vores populære Aurora øjenmassagemaske – find den her.

moonwalk fodmassage og zoneterapi
Alle massagestole samlet

Nordens mest eksklusive & bedste komfortprodukter​

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Yderligere information

Vægt 11 kg
Strøm

Benyttes i almen stik, kan ikke oplades.