Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Fodmassagepakken

Tilbud

2.499,95 DKK 1.199,95 DKK

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

fodmassagepakke1
fodmassagepakke

Funktioner i særklasse

Moonwalk
Heatpack
Forkælelse til dine fødder
Varmepude på farten

Beskrivelse

Fodmassagepakken 

Til dig der har brug for daglig og nem behandling efter en lang dag. 

Vi er ofte hårde mod vores kære fødder i daglig dagen, for at opnå daglig behandling med massage, zoneterapi og varme skal du derfor forkæle dig selv med denne pakke.

Fodpakken er lavet til dig – så du husker at passe på dig selv og dine fødder. 

Indeholder:

Fodmassage – Moonwalk 2

Infrarød varme er specielt godt til dig der er øm i fødderne som et massageapparat ben hjælper med, da varmen går ind og lindrer dine smerter og giver dig en behagelig følelse af velvære og formindsket ømheder med det samme. Infrarød varme i et massageapparat til fødder er specielt god til betændelse, muskel -ledsmerter, og gigt.

Tip: har du ømme og tørre fødder, kan du også efter en lang dag smører dine fødder ind i en god fugtighedscreme, tage nogle gode tykke sokker på og lade massageapparat til fødder massere fugten ind i din hud. Så vil massageapparat ben formindske ømheder og dine fødder dejlig bløde.

Moonwalk 2 har et dejligt lufttryk som sætter gang i blodcirkulationen. Dette hjælper også med formindskelse af risikoen for blodpropper. Ved dagligt brug af Moonbots, vil du derfor formindske risikoen for blodpropper hver dag med et massageapparat til fødder.

Lufttrykket hjælper dig også med at få affaldsstofferne ud af kroppen. Affaldsstoffer kan komme fra medicin, rygning, alkohol m.m. Ved at bruge massageapparat til fødder på dagligt basis, kan du være med til at gøre din krop sund indefra og få forbedret velvære ved hjælp af vores populære Moonwalk 2.

Heat-pack varmepuden

Vores populære heat-pack varme pude som hjælper dig med at varme musklerne op både før og efter træningen. Ved at opnå varme vil du altid få dagligt velvære til de ømme muskler.

Tip: fast inventar i sportstasken, når træningen er slut, kan du nemt ligge heat-pack på det muskel-område du har trænet for daglig behandling efter din aktivitet.

Ofte stillede spørgsmål

Alle vores produkter er helt fantastiske og kan hjælpe på utrolig mange ting. Såfremt der er tale om decideret skader eller andre tragiske skader er der aldrig garanti for produktets virkning. Produkterne vil altid kunne give daglig velvære, behandling og den daglige luksus gode til hverdagen. Ved at bruge produkterne dagligt, vil det også hjælpe dig med at forebygge evt. ømheder, derfor er disse produkter et must for lige netop dig.

Nej, du skal have fodmassagen i et stik for at kunne benytte den. Vi anbefaler at have den som fast inventar foran sofaen, imens du ser en god fim og læner dig tilbage med et blødt tæppe og en dejlig varm drikkelse.

Vi anbefaler at vælge denne pakke hvis du døjer med ømme og trætte fødder. Med flere års erfaring og referencer fra kunder, ved vi at netop denne pakke er best-seller til netop denne målgruppe. Vi har derfor lavet denne pakke udfra erfaring og kunders respons gennem årene. Det er en sikker vinder og vil give dig stor værdi til hverdagen.

Via vores Youtube kanal har vi lavet videoer med alle produkter. Du kan se vores brugermanualer på vores youtube kanal lige her!

fodmassagepakke1

Fokus på dine fødder

MOONWALK 2 er et massageapparat der massere hele din fodsål, med runde massagekugler som giver dig en afslappet følelse til dine fødder. Med zoneterapi vil Moonwalk 2 hjælpe dig, din krop og dine fødder.  Zoneterapi kan hjælpe dig med stress, kvalme, hovedpine, dårlige mave, uro i kroppen m.m.

Infrarød varme går ind og lindrer dine smerter og giver dig en behagelig følelse af velvære og formindsket ømheder med det samme.

Infrarød varme i et massageapparat til fødder er specielt god til betændelse, muskel -ledsmerter, og gigt.

SE også vores MOONWALK 1 som går i dybden med dine fødder og dine underben. 

Heat Pack

Heat Pack er en terapeutisk varmepude, der varmes op til 53 grader, hvilket giver en afslappende effekt på dine muskler og kan være med til at lindre sportsskader, kroniske smerter, hovedpine og øge blodcirkulationen.

Dette innovative produkt kan bruges, hvor som helst og når som helst, da produktet varmes op på blot få sekunder, og holder varmen i næsten en time.

Produktet kan genanvendes, så det kan bruges ligeså ofte du vil, og er rigtig lækker at have på, hvis man er øm i nakke og skuldre, og kommer desuden med 5 års garanti.

Heat Pack kan med fordel bruges samtidig med vores populære produkt til øjenmassage, Aurora.

Heatpack
Alle massagestole samlet

Nordens mest eksklusive & bedste komfortprodukter​

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Yderligere information

Vægt 6 kg