fbpx

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Galaxy X massagestol Hvid

99.999,95 kr.

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Delbetaling
1.752 kr. pr. måned
48
60
72
84
96
108
120
Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 72 mdr.: Månedlig ydelse 1.752 kr. Samlede kreditomk. 26.088 kr. Samlet tilbagebetaling 126.088 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 8,25%. Der er fortrydelsesret.
Galaxy X massagestol - animations grafisk billede

Funktioner i særklasse

DUAL-Shape massage teknologi
Flere opdelte massagearme
Indbygget fjernbetjeninger
Stemme-assistent
Kan lænes tilbage i zero gravity x 2
Oplader station – trådløs og USB-indgang
Auto massageprogrammer
Manuel styring af alle funktioner
Varme i hele indmad og fødder
Integreret stemme-assistent
Venepumpsmassage over hele kroppen
Højtalere til musik
Er på lager

Beskrivelse

Absolut nyeste teknologi på verdensplan

Galaxy X Massagestolen er vores nyeste  stolthed og kan på ingen måde sammenlignes med andre massagestole, som en videreudvikling af vores utroligt populære Galaxy-serie. Massagestolen kommer med en helt nyudviklet massage som aldrig er set før på det teknologiske massagestols-marked – dens nye teknologi gør det nu muligt at fordele massagearmene og derfor gør det muligt at massere to områder på kroppen af gangen. Det er det nyeste og vildeste vi nogen sinde har set på verdens plan og vi er meget stolte af at være den eneste forhandler i Skandinavien af denne funktion.

World of Comfort har vundet Gazelle prisen i 2020, verdens mest innovative massagestolsteknologi i 2021 hos Healthcare and pharmaceutical, Luxury retailer of the year i 2022 hos Global Awards og Apollo AI vandt prisen i 2023 for verdens mest innovative massagestol hos Global Awards.

For yderligere info scroll ned og læs mere, eller se øvrige massagestole her.

En massagestol
som aldrig set før

Lad os tage det første skridt til bedre velvære.
Vi er her til at vejlede dig hele vejen.

+ 0
Funktioner
0
Autoprogrammer
0
Dimensioner i rygmassage
0 %
Nøjagtighedsgrad
0
Massageslæde længde
0
Massagemetoder
0
Dimensioner i fodmassage
0 %
Tilfredshedsgrad

Dual Core System

Galaxy X massagestol

Hvorfor er Galaxy X massagestolen dyrere end de andre?

Galaxy X har et styresystem der aldrig er set før på markedet. Du kan KUN få dette styresystem i Galaxy X massagestolen hos World of Comfort. Typisk ses der 1 mekanisme på rygslæden, med et Dual Core system har du hele 2 mekanismer på rygslæden. Disse kan derfor køre uafhængigt af hinanden og give massage flere steder på samme tid. Sagt på en mere forståelig måde, har du altså 8 massagehænder i stedet for 2 eller 4, så du både kan få massage ved nakke/skuldre, samme tid med baller/læn.

Dens teknologi er så intelligent og kraftfuldt, at det ikke kan sammenlignes med nogle andre stole på markedet.

Med et hav af programmer og manuelle funktioner som kan kombineres, har du her en massagestol som vil give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Her går du ikke på kompromis og du er sikker på, at du har en massagestol i mange år frem som stadig kan udfordrer din krop og dit sind.

Scroll ned og læs nærmere om specifikationer på stolen.

150 cm lang
L-Shape massage

Med en fleksibel og lang rygslæde får du optimal massage i et langt højere niveau end andre massagestole.

Massagestolen scanner kroppen og laver programmet til dig.

Små funktioner til nemmere brug

Luksuriøse features

Touch tablet

Med et hav af programmer og styringer

Nem justering

Ved din højre hånd har du nem adgang til hurtig justering i løbet af programmet. Eksempelvis øge el. formindske styrken, fjerne fodmassagen, tilføje varme m.m.

Trådløs oplader

Placér nemt din telefon på den trådløse oplader på stolens armlæn.

Udstræk af iskiasnerven

Til dem med et behov for mere dybdegående behandling, kan Galaxy X massagestolen lave et udstrækningsprogram, som strækker din iskiasnerve ud af hele 2 niveauer/intensiteter.

Autojustering af længde

Justering sker automatisk med sensorer i bunden af stolen. Stolens længde forlænges eller minimeres automatisk i starten af programmet, så den tilpasser sig din højde.

Massage skræddersyet til dig

Få massage på et langt større område

Galaxy X massagestolen sørger for at give dig massage på et stort område med dens 2 mekanismer, dens rygslæde er gjort ekstra lang og ekstra fleksibel i forhold til andre massagestole, hvilket gør at du får en langt bedre og optimeret behandling netop til dine mål. Rygslæden er fleksibel, hvilket gør at den bedre kan forme sig efter lige netop dig.

Massagestolen scanner din krop og danner massagen ud fra højde, bredde og vægt.

En massagestol med funktioner til sindet

Din krop & sind er én helhed

Højtalere

Nyd lyden af Mindfullnes, lydbog eller anden form for lyd med højtalere i stolen. Det er bevist at du kan slappe langt bedre af, når du hører noget stille og roligt afslappende musik, som eksempelvis mindfullness. Her går du ind og arbejder i de forskellige hørelsesniveauer på skift. Det er samme sanser som når vi sover dybt, også kaldet REM søvn, som er den dybeste søvn vi opnår.

Varme

Massagestolen har varme forbundet med massagekuglerne i ryggen, det betyder altså at stolen varmer dine muskler og led op, så din behandling bliver langt mere effektiv og optimal. Men yderligere giver det en følelse af velbehag når vores krop bliver varm. Du kan eksempelvis få temperaturen ved at stige ved at tage en blød dyne elle tæppe over din krop imens du får din behandling. Det vil hjælpe dig med at koble af mentalt og måske også opnå noget søvn for nogens vedkommende.

Venepumpsmassage

Få sat gang i blodcirkulationen og forebyg

Med venepumpsmassage får du sat gang i blodcirkulationen og samme tid masseret dit væv. Her kan du både forebygge og vedligeholde kroppen indefra.
Affaldsstoffer kommer både fra rygning, alkohol, medicin m.m. Det er derfor yderst vigtigt at benytte denne funktion for og kunne arbejde med kroppen indefra.

Stolen vil med denne funktion fungere som en pumpe og hjælpe med at få affaldsstofferne cirkuleret rundt i kroppen, så de nemmere kan komme ud af kroppen. De vil komme ud via urinen, det er derfor vigtigt at du drikker en masse vand efter din massage.

Galaxy X massagestolen har venepumper på skuldrene, arme, hofter, ben og fødder. Jo flere pumper en massagestol har, jo mere effektiv er den for din krops indre. Du kan som noget ekstra i denne stol også justere niveauet så du selv bestemmer hvor hårdt eller hvor mildt trykket skal være.

"Zero gravity stammer faktisk fra NASA"

Den velkendte zero gravity funktion

Zero gravity 1

Her får du zero gravity af hele 2 niveauer. Zero gravity giver dig følelsen af at svæve, det gør at din krop modtager massagen langt mere effektivt. I Apollo X har du hele 2 Zero gravity funktioner. Du vil opleve en langt højere tilfredshed i sindet med denne position når du får massage i din massagestol. Med Zero Gravity 1 kan du stadig se fjernsyn eller eksempelvis læse en bog.

Zero Gravity 2

Med Zero Gravity 2 er dine knæ højere end hjertet, her får du den absolut mest afslappende behandling i din massagestol. Dette er også en god position og falde i søvn i. Zero gravity funktionen kommer faktisk fra NASA, når de er i rummet er det samme lethed kroppen føler.

Hvorfor inverstere i en massagestol?

Statesikkerne bliver ikke bedre, flere og flere har ondt i ryggen, flere og flere rammes af stress og depressioner, der forventes mere af os på arbejdsmarkedet og vi skal være hverdagens helte i privaten. Det er de små ting der kan gøre en stor forskel, derfor mener vi en massagestol simpelthen er et must-have i 2023.

Tre skridt til bedre velvære

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Vores stole har vundet verdenspriser for teknologi og funktioner, fra blandt andet World Health Organisation – men ikke mindst handler det også om at blive vejledet korrekt. En massagestol kan blive din bedsteven, men udover produktet naturligvis skal være godt, handler det i høj grad også om, at du får den korrekte vejledning. Vi er specialister inden for området og har en stor erfaring med alle former for behov. Det er vores job at vejlede dig korrekt første gang.

01

Behov

Vi finder sammen dine behov, hvis du ikke allerede kender dem. Måske vi stiller dig nogle spørgsmål du ikke har tænkt over før. Eksempelvis har det stor betydning hvad du laver til dagligt (altså hvilke bevægelser du ofte foretager dig). En anden faktorer er også placering og plads – placering af massagestolen er altafgørende for brugen og der hjælper vi dig også, så du kan vælge rigtigt første gang.

02

Valg af produkt

Nu skal du vælge et produkt og det gør vi stadig sammen, vi giver vores profesionelle mening, med respekt for at valget i sidste ende er dit. Du kan både besøge os i vores Showroom i Fredericia, eller du kan bestille vores demo-bil hvor vi ankommer til dig. Der har vi forskellige stole med og så kan du prøve dem på din adresse. Her snakker vi også om betalingsmuligheder, eksempelvis kan du dele betalingen op hvis du ikke ønsker og skulle betale det fulde beløb på én gang.

03

Levering

Så snart du har besluttet dig for produktet, skal vi har koordineret levering. Det er os selv der levere og det er os selv der koordinere, sådan er du sikker på at du kan stille spørgsmål til os hele vejen igennem, vi kender dig som kunde og du har mulighed for at få en fast konsulent hvis dette ønskes. Vi sørger for levering og ønsker du også fuld opsætning og gennemgang tilbyder vi også det. Så er du sikker på du ikke skal rører en finger, men blot gøre klar til at sætte dig i din nye massagestol.

Få kontakt til en specialist i dag

Du må ikke forsinke dig selv og dit velvære, kontakt os i dag, få antal på lager.

Det siger vores kunder

Kunde udtalelser

Mål, strøm, vægt m.m.

Specifikationer

Yderligere information

Strøm

180W

Farve

Brun lædermateriale, guld/træ detaljemateriale & højglans blå sider, Hvid med guld og beige materialer

Farve materiale

Mørkebrun og minimalistiske bronze detaljer
Hvid og minimalistiske guld detaljer

Farve på yderside af "skal"

Højglans blå med skinnende effekt i sider
Højglans hvid med skinnende effekt i sider

Farve inderside af "skal"

Guld eller bronze detaljer. Træ-materiale til hylde/betjeningsområder

Farve Betjeningspanel

Sort højglans med sølv detaljer

Farve på højtalere

Bronze/guld højglans effekt

Fjernbetjening

Kommer med integreret panel i stolen og touch tablet i siden

Oplader til enhed

Kommer med integreret trådløs oplader og USB-indgang

Mål

Højde 125 x Bredde 79 x Dybde 150 CM

Skulderbredde (indvendigt) 60 CM
Leg bredde (indvendigt) 18 CM

Fra gulv til sæde Højde 56 CM
Fra sæde til toppen 100 CM

Ben/fod del Bredde 53 CM
Ben/fod del Højde 55 CM
Ben/fod del Dybde 40 CM
Fodsål dybde 33 CM

Galaxy X i brug - video

https://www.youtube.com/watch?v=nBJhvlq_Jw4

Galaxy X forklaring - video

https://youtu.be/ESFft8FNEtM

Massageform

Dual-Core Shape Massage

Ofte stillede spørgsmål

Det er korrekt. Galaxy X er den dyreste stol i øjeblikket på verdens plan. Det er den grundet styresystemet og mekanismen. Mekanismen er der ingen andre stole der har, ikke kun i Danmark, men resten af verden. Yderligere er dens mekanisme så kraftfuld at du altså her har en stol som ikke kan sammenlignes med noget andet. Dens indmad skal være rigtig robust og kraftfuld, for at kunne varertage styringen af så mange motoriske dele. Prisen du betaler for, er derfor dens styrke og innovative teknologi.

Vi anbefaler at benytte stolen 1 gang om dagen, i maks 10 minutter de første 14 dage. Derefter er det en proces som kroppen skal vende sig til. Vi anbefaler at bruge stolen som en proces, så efter 14 dage 20 minutter og efter 1 måneds tid 30 minutter. Derefter 20 minutter morgen og 30 minutter aften. Derefter kan du selv mærke på din krop hvad netop du kan holde til. 

Vi har lavet nogle statistikker på eksisterende kunder, hvor langt de fleste af kunder brugte deres massagestol. Dog er placeringen alt afgørende og vi anbefaler derfor at den står et sted hvor du ønsker at opholde dig. Både stue og soveværelse havde en statistik på 100 % brug i 2017. 

Ja, Galaxy X er helt klart vores topmodel. Der findes ikke noget som denne på verdensplan. Denne stol har også vundet priser fra World Health organisation og Global Awards. 

Nej, du kan kun købe alle World of Comfort stole hos World of Comfort. Det er vores egne modeller, hvorfor de ikke tilbydes hos andre end os selv.

Ja, Galaxy X er en af de massagestole med flest funktioner på verdensplan. Apollo X ligger dog lige op ad Galaxy X. 

Ja, udover Massagestol Galaxy X er i blå/brun/guld, findes den også i en hvid/beige/guld farvekombination.

Yderligere information

Strøm

180W

Farve

Brun lædermateriale, guld/træ detaljemateriale & højglans blå sider, Hvid med guld og beige materialer

Farve materiale

Mørkebrun og minimalistiske bronze detaljer
Hvid og minimalistiske guld detaljer

Farve på yderside af "skal"

Højglans blå med skinnende effekt i sider
Højglans hvid med skinnende effekt i sider

Farve inderside af "skal"

Guld eller bronze detaljer. Træ-materiale til hylde/betjeningsområder

Farve Betjeningspanel

Sort højglans med sølv detaljer

Farve på højtalere

Bronze/guld højglans effekt

Fjernbetjening

Kommer med integreret panel i stolen og touch tablet i siden

Oplader til enhed

Kommer med integreret trådløs oplader og USB-indgang

Mål

Højde 125 x Bredde 79 x Dybde 150 CM

Skulderbredde (indvendigt) 60 CM
Leg bredde (indvendigt) 18 CM

Fra gulv til sæde Højde 56 CM
Fra sæde til toppen 100 CM

Ben/fod del Bredde 53 CM
Ben/fod del Højde 55 CM
Ben/fod del Dybde 40 CM
Fodsål dybde 33 CM

Galaxy X i brug - video

https://www.youtube.com/watch?v=nBJhvlq_Jw4

Galaxy X forklaring - video

https://youtu.be/ESFft8FNEtM

Massageform

Dual-Core Shape Massage