Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Hydrogen vandflaske

Tilbud

1.499,95 DKK 899,95 DKK

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Hydrogen vandflaske Hydrogen waterbottle for better health
Hydrogenvandflaske

Funktioner i særklasse

Mindsker træthed
Sænker blodsukker
Mindsket muskelsvaghed
Øger stofskifte
Øget vægttab
Oplader medfølger
Sundere livsstil
Sænker kolesterol

Beskrivelse

Producering af hydrogen – lige hvor du er

Det kan dog være en dyr affære at indkøbe hydrogen vand, derfor tilbyder vi nu en vandflaske, så du kan producere hydrogen vand direkte derfra hvor du er.  

Hydrogen vand kan tilmed være med til at mindske betændelse, forbedre sundhed og endda bremse aldringsprocessen. Benyt den på daglig basis som en almindelig vandflaske hvis du ønsker at opnå en sundere livsstil med hydrogen vand.

Vi anbefaler alle at læse om Hydrogen vand for at danne deres egen mening, hos World of Comfort er vi fan.

Scroll ned for mere info, eller se flere af vores apparater her.

Garanti & service

Vi yder altid 2 års garanti på alle vores elektroniske massageapparater. Det er din sikkerhed og garanti for et kvalitetsprodukt.

Hurtig levering

Vi sender alle pakker afsted på hverdage kl. 10, bestiller du derfor inden kl. 10, sender vi den afsted samme dag.

simpelt vand

kan opgraderes

Dehydrering kan have negative virkninger i kroppen på lang sigt

Når du føler dig tørstig, er det faktisk et tegn på dehydrering, og det er derfor, at have en hydrogen/brintvandflaske er en smart måde at sikre, at du forbliver hydreret, uanset om du er på arbejde, i gymnastiksalen eller på farten. Desuden rådes vi ofte til at drikke (cirka) otte glas vand om dagen. Mens almindeligt vand fra hanen kan være forfriskende, finder videnskabelig forskning, at simpelt vand kan opgraderes for at give så mange sundhedsmæssige fordele som muligt. En af disse opdagelser er hydrogen/brintvandet.

Dehydrering kan have negative virkninger i kroppen på lang sigt.

Forfriskende vand på farten

til en lettere hverdag

Forsfriskende vand på farten, ligegyldigt hvor du er..

Brint (H2) er en bestanddel af vand (H20), der er smagløs, farveløs og lugtfri i sin naturlige gasform. Forskere i Japan opdagede i 2007, at brintgassen kan hjælpe med at beskytte hjernen mod frie radikaler og dermed fungere som en antioxidant, som er gavnlig for helbredet. Siden da afslørede yderligere undersøgelser, at drikke brintinfunderet vand er en praktisk, praktisk måde at bringe det gavnlige molekyle ind i kroppen for sundhedsmæssige fordele.

Bortset fra at være neurobeskyttende og antioxidant, er fordelene ved brintvand rigelige. Blandt disse er:

  1. undertrykker betændelse
  2. sænker blodsukkeret og kolesterolniveauet
  3. reducere muskelsvaghed og træthed
  4. øger vægttab
  5. forbedrer stofskiftet

Men på trods af, at det er en langvarig tendens i Japan, er det meget nyttigt at drikke brintrig vand for resten af ​​verden. Det vil således være vanskeligt at finde brintvand, da det ikke er bredt tilgængeligt og derfor utrolig dyrt. World of Comfort Hydrogen vandflasken kan hjælpe dig med at løse dette problem. Med denne to-go flaske har du det forfriskende vand på farten, uanset hvor du er.

Forebyg & aflast dine led og muskler

Du kan også nyde andre fordele!

Her er detaljerne:

Høj brintkoncentration, tilsæt bare vand

Der er ingen kendte bivirkninger ved indtagelse af molekylært brint. Desuden er en høj koncentration af brint ikke giftig. Du kan også nyde fordelene ved hydrogeneret vand med vandflasken. Alt du skal gøre er at tilføje vand og tænde tænd / sluk-knappen for at starte brintgenereringsprocessen, som varer i 5 minutter.

Naturlige antioxidanter

Kliniske undersøgelser er i gang med hensyn til fordelene ved molekylært brint til bekæmpelse af specifikke sygdomme, men hidtil viser nuværende undersøgelser, at dets virkning som en terapeutisk antioxidant er ekstraordinær (Kilde). Molekylært brint ses også at have potentiale i antioxidantterapi til patienter med reumatoid arthritis og relaterede sygdomme (kilde).

Cellerne i vores krop genererer frie radikaler, når de bruger ilt hvert sekund. Disse frie radikaler er almindeligt kendt som årsager til aldring og forskellige sygdomme. For at forhindre dem i at skade vores krop er vi nødt til at tage antioxidanter. Molekylært brint er en af ​​kilderne til naturlige antioxidanter, da brint er naturligt til stede i kroppen og derfor ikke klassificeret som medicin.

Høj brintkoncentration, tilsæt bare vand

Naturlige antioxidanter

Til både kolde & varme drikke

Da brint let fordampes, kan almindelige brintvandflasker kun håndtere højst 40 grader Celsius. Men flasken fra World of Comfort kan klare op til 80 grader, hvilket giver dig mulighed for direkte at brygge din te i flasken. Alt du skal gøre er at lægge din te inde i flasken, tilføje dit varmt vand og trykke på knappen for at starte infusionen. Du kan endda bruge koldt vand til din te også.

Men det, der gør hydrogen vandflasken endnu mere praktisk til varme drikke, er den specielt designet hætte, der hjælper med at forhindre teposer eller blade ned i flasken, og dermed lade dig nyde dit aromatiserede brintvand, mens du hælder det ned i den indbyggede kop.

Fast inventar

Benyt på kontoret, i hjemmet, til fitness, på ferien

Specifikationer

Lang batterilevetid

Et fuldt opladet batteri af en brintvandflaske giver dig mulighed for at generere hydrogeneret vand op til 15 gange. Det er godt nok til at have din flaske på farten hele dagen uden for hjemmet uden at skulle genoplade batteriet.

Fremstillet af materialer af høj kvalitet

Hydrogenvandflasken leveres med materialer af høj kvalitet, der gør produktet stødfast, varmeisolerende og let. Den er også lavet af BPA-frit Tritan-materiale, hvilket betyder, at brintflasken er sikker at bruge for alle, selv til børn. Og det burde være tilfældet, fordi børn også kan nyde de sundhedsmæssige fordele ved at drikke brintvand.

Innovativ teknologi

Den bærbare Hydrogen-vandflaske er skabt med innovativ teknologi, fordi den giver dig mulighed for at generere dit brintinfunderede vand, uanset hvor du er, selv når du har en ferie i udlandet. Det er en praktisk version af de store Hydrogen-vandgeneratorer, der er tilgængelige på markedet i disse dage. Med hydrogen vandflasken er one-touch-knap alt hvad du behøver for at generere det specielle vand og bevare dens høje koncentration.

Reducer plastaffald – behøver ikke at købe mineralvand på flaske

Mens færdigpakket brintvand kan være til salg i dit område (især når du ferierer i Japan), er det stadig bedst at have en bærbar vandflaske til en mere praktisk og mere miljøvenlig tilgang. Du behøver heller ikke købe brintvand på flaske eller andet mineralvand, da du kan oprette dit eget ved blot at tilføje drikkevand i din specielle infusionsflaske. Når det kommer til Hydrogen-vandflasken, er det anvendte materiale desuden den BPA-fri Tritan af høj kvalitet, en holdbar plastik, der forlænger flaskens brugstid og dermed hjælper med at reducere affald.

Skønhedsformål

Drikke er ikke den eneste måde at bruge brintvand på. Du kan også anvende den specielle væske til alle dele af kroppen for at fjerne de frie radikaler på din hud. Du kan bruge en vaskeklud til at gøre dette, eller du kan anvende den direkte på din hud. Når der er en luftfugter derhjemme eller på kontoret, kan du også bruge den med brintvand til at tilføje fugt til luften og behandle tørhed i hud, hals, næse og læber.

Konklusion

De sundhedsmæssige fordele ved at drikke brintvand kan ikke undervurderes. Køb din to-go hydrogen vandflaske i dag for at fylde brintvand, når du vil og hvornår du vil!

Hvad siger kunderne?

Aspera Digital
Se her hvad Aspera Digital siger om deres Galaxy X massagestol til deres virksomhed.
Klik her
Karina
Se hvad Karina siger om hendes massagestol fra World of Comfort på vores Youtube-kanal.
Klik her
Tidligere
Næste

Højeste kvalitet & nyeste teknologi på markedet

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste massageprodukter på markedet. Vi bestræber os efter kun at have det nyeste, mest innovative, bedste og attraktive produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, Hydrogen flasken kan benyttes under vand. Den må dog ikke komme i opvaskemaskinen grundet de elektroniske dele i bunden af flasken.

Trådløs. Der medfølger en oplader med i kassen når du bestiller din hydrogen flaske.

Du benytter den som en ganske almindelig vandflaske. Men for at få hydrogen produktionen igang holder du knappen inde, efter 10 minutter vil den være færdige og du kan nu drikke som fra en almindelig vandflaske.

Hydrogen vand bruges til en sundere livsstil. Hydrogen vand er fyldt med energi, vitaminer og mineraler. Der er lavet utrolig mange undersøgelser, sandheden er dog at forskerne er splittede og der er endnu ingen dokumentation i Danmark endnu, det siges dog fra nogle forskere at hydrogenvand skal kunne rense indefra og være medvirkende til kræftforebyggelse. Vi forholder os objektivt og vil lade jer som kunde undersøge og have jeres egen mening.

Vi anbefaler at gøre den rent på gammeldags manér med opvaskemiddel, opvaskebørste og vand. Så er du sikker på du ikke ødelægger elektronikken i bunden. Evt. ville det være en god idé at hælde kogende vand ind i flasken en gang i mellem.

Nej, alle må bruge hydrogen vand flasken.

Garanti & service

Vi yder som minimum altid 2 års garanti på alle vores massageapparater.

Betaling

Altid 14 dages fortrydelsesret på massageapparaterne på webshop.

Hurtig levering

Vi sender alle pakker hverdage kl. 10, bestiller du inden kl. 10 sender vi samme dag.

Få kontrol over din sundhed og velvære

26200045

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 10 × 15 cm