Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagehånd

499,95 DKK

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagehånd til hovedbundsmassage
Massagehånd til wellness massage i badet

Funktioner i særklasse

Velværes massage
Hovedbundsmassage
God for forebyggelse af cellulite
Kan benyttes i badet
/er vandtæt
God for blodcirkulation
Forøget hårvækst
Daglig wellness oplevelse
Nussemaskine
God for behandling af appelsinhud
Oplader medfølger
Rejseklar
2 hastigheder

Beskrivelse

Massagehånd

Massagehånd hjælper dig med let velværes massage, produktet ælter med dens fire små massagearme, dette hjælper derfor med at få sat gang i blodcirkulationen.

Den kan bruges alle steder på kroppen og du kan med fordel også bruge massagehånden i badet, da den er vandtæt. Kom godt i dybden når du vasker hår og få en wellness oplevelse hver dag du bader.

Scroll ned for at læse mere om massagehånden.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, Massagehånd er beregnet til at kunne komme under vand, så du kan roligt bruge den i badet.

Trådløs. Der medfølger en docking-station med i kassen når du bestiller din massagehånd.

Du benytter massagehånden simpelt og nemt. Der er 1 tænd og sluk knap. For at starte massagen trykker du én gang på tænd knappen og du er i gang. Derefter påfører du massagehånden lige hvor du ønsker det.

Du kan med fordel bruge massagehånd til velvære massage, nusseri med partneren, hovedbundsmassage i badet, forebyggelse af appelsinhud, forøget hårvækst og meget mere.

Du kan nemt pille de små fire massagearme af produktet. Disse er lavet af gummi og kan pilles af og vaskes. Derfor er massagehånden også utrolig hygiejnisk og kan benyttes alle steder på kroppen.

Nej, du kan med fordel benytte massagehånden alle steder på kroppen. Kun fantasien sætter grænser.

Massagehånd til hovedbunden i bad

Hovedbunds massage – og velværes massage til nakken 

Produktet ælter med dens fire små massagearme, dette hjælper med at få sat gang i blodcirkulationen og giver en fantastisk hovedbunds eller nakke massage. 

Massagehånden  kan også bruges andre steder på kroppen og kan justeres i hastighedsniveau og hvilken retning de små arme skal massere i. 

Massagehånden kan med fordel bruges i badet når du vasker hår med din yndlings shampoo, for at opnå en renere hovedbund, men ikke mindst en daglig wellness oplevelse, scroll ned for mere info. Du kan med fordel benytte massagehånden på appelsinhud for forebyggelse eller i ansigtet for opstramning af huden.

Gå glad i bad – & tag din massagehånd med dig

Vil du rigtig forkæle dig selv, kan du med fordel tage massagehånden med i bad. Vores massagehånd er nemlig vandtæt og kan med fordel også bruges af dem som har fokus på deres krøller, da aktivitet i hovedbunden, grunddig vask og at stimulere håret ved roden kan være en fordel når man ønsker krøllerne frem.

Brug massagehånden som en blid velværes massage i nakken, hovedbunden og hvor du ellers har brug for blid massage.

Vil du forkæle dig selv de sene aftener i sofaen, anbefaler vi vores massagehånd sammen med vores populære massagepude, klik her for at se vores massagepude.

Massagehånd til wellness massage i badet med 4 massagehænder
Alle massagestole samlet

Nordens mest eksklusive & bedste komfortprodukter​

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 10 × 15 cm