fbpx

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagehånd

Her kan du betale med
her kan du betale med kort, mobilepay eller dele din betaling op.

499,95 kr.

Kunder anbefaler os på Trustpilot
Levering 1-2 dage
10.000+ tilfredse kunder
Tilfredshedsgaranti
Gratis & hurtig fragt
Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagehånd til hovedbundsmassage
Massagehånd til wellness massage i badet

Funktioner i særklasse

Velværes massage
Hovedbundsmassage
God for forebyggelse af cellulite
Kan benyttes i badet
/er vandtæt
God for blodcirkulation
Forøget hårvækst
Daglig wellness oplevelse
Nussemaskine
God for behandling af appelsinhud
Oplader medfølger
Rejseklar
2 hastigheder

Beskrivelse

Massagehånden – din ekstra hånd til wellness derhjemme

Vil du rigtig forkæle dig selv, kan du med fordel tage massagehånden med i bad. Vores massagehånd er nemlig vandtæt og kan med fordel også bruges af dem som har fokus på deres krøller, da aktivitet i hovedbunden, grunddig vask og at stimulere håret ved roden kan være en fordel når man ønsker krøllerne frem.

Brug massagehånden som en blid velværes massage i nakken, hovedbunden og hvor du ellers har brug for blid massage.

Vil du forkæle dig selv de sene aftener i sofaen, anbefaler vi vores massagehånd sammen med vores populære massagepude, klik her for at se vores massagepude.

Garanti & service

Vi yder som minimum altid 2 års garanti på alle vores massageapparater.

Fuld returret

Altid 14 dages fortrydelsesret på massageapparaterne på webshop.

Hurtig levering

Vi sender alle pakker hverdage kl. 10, bestiller du inden kl. 10 sender vi samme dag.

Få en daglig
velværes massage

Lad os tage det første skridt til bedre velvære.
Vi er her til at vejlede dig hele vejen.

+ 0
Funktioner
0
Autoprogrammer
0
Massagehænder
0 %
Tilfredshedsgaranti

Bestil fra specialister


Din ekstra hånd til velvære

Hos World of Comfort specialicere vi os i massage og komfortprodukter. Vi har alle en grundig erfaring eller uddannelse inden for anatomi og ergonomi.

Produktet ælter med dens fire små massagearme, dette hjælper med at få sat gang i blodcirkulationen og giver en fantastisk hovedbunds eller generel massage. 

Massagehånden  kan også bruges andre steder på kroppen og kan justeres i hastighedsniveau og hvilken retning de små arme skal massere i.

Massagehånden kan med fordel bruges i badet når du vasker hår med din yndlings shampoo, for at opnå en renere hovedbund, men ikke mindst en daglig wellness oplevelse, scroll ned for mere info. Du kan med fordel benytte massagehånden på appelsinhud for forebyggelse eller i ansigtet for opstramning af huden.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, Massagehånd er beregnet til at kunne komme under vand, så du kan roligt bruge den i badet.

Trådløs. Der medfølger en docking-station med i kassen når du bestiller din massagehånd.

Du benytter massagehånden simpelt og nemt. Der er 1 tænd og sluk knap. For at starte massagen trykker du én gang på tænd knappen og du er i gang. Derefter påfører du massagehånden lige hvor du ønsker det.

Du kan med fordel bruge massagehånd til velvære massage, nusseri med partneren, hovedbundsmassage i badet, forebyggelse af appelsinhud, forøget hårvækst og meget mere.

Du kan nemt pille de små fire massagearme af produktet. Disse er lavet af gummi og kan pilles af og vaskes. Derfor er massagehånden også utrolig hygiejnisk og kan benyttes alle steder på kroppen.

Nej, du kan med fordel benytte massagehånden alle steder på kroppen. Kun fantasien sætter grænser.

Tre skridt til bedre velvære

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Vores stole har vundet verdenspriser for teknologi og funktioner, fra blandt andet World Health Organisation – men ikke mindst handler det også om at blive vejledet korrekt. En massagestol kan blive din bedsteven, men udover produktet naturligvis skal være godt, handler det i høj grad også om, at du får den korrekte vejledning. Vi er specialister inden for området og har en stor erfaring med alle former for behov. Det er vores job at vejlede dig korrekt første gang.

01

Behov

Vi finder sammen dine behov, hvis du ikke allerede kender dem. Måske vi stiller dig nogle spørgsmål du ikke har tænkt over før. Eksempelvis har det stor betydning hvad du laver til dagligt (altså hvilke bevægelser du ofte foretager dig). En anden faktorer er også placering og plads – placering af massagestolen er altafgørende for brugen og der hjælper vi dig også, så du kan vælge rigtigt første gang.

02

Valg af produkt

Nu skal du vælge et produkt og det gør vi stadig sammen, vi giver vores profesionelle mening, med respekt for at valget i sidste ende er dit. Du kan både besøge os i vores Showroom i Fredericia, eller du kan bestille vores demo-bil hvor vi ankommer til dig. Der har vi forskellige stole med og så kan du prøve dem på din adresse. Her snakker vi også om betalingsmuligheder, eksempelvis kan du dele betalingen op hvis du ikke ønsker og skulle betale det fulde beløb på én gang.

03

Levering

Så snart du har besluttet dig for produktet, skal vi har koordineret levering. Det er os selv der levere og det er os selv der koordinere, sådan er du sikker på at du kan stille spørgsmål til os hele vejen igennem, vi kender dig som kunde og du har mulighed for at få en fast konsulent hvis dette ønskes. Vi sørger for levering og ønsker du også fuld opsætning og gennemgang tilbyder vi også det. Så er du sikker på du ikke skal rører en finger, men blot gøre klar til at sætte dig i din nye massagestol.

Få kontakt til en specialist i dag

Du må ikke forsinke dig selv og dit velvære med at tage kontakt, få antal på lager.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 10 × 15 cm