fbpx

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagepistol Multi PRO 3.0

Her kan du betale med
her kan du betale med kort, mobilepay eller dele din betaling op.

1.599,95 kr.

Kunder anbefaler os på Trustpilot
Levering 1-2 dage
10.000+ tilfredse kunder
Tilfredshedsgaranti
Gratis & hurtig fragt
Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagepistol PRO
Massagepistol PRO

Funktioner i særklasse

4 massagehoveder
6 forskellige hastigheder
Op til 2500 slag i min.
Skridsikkert greb
Bruges der hvor du har ømheder
3 timers strøm
220mAh batteri
Kommer i smart taske
Nem på farten
Smart til folk på farten
God i sports tasken
Kan bruges på hele kroppen
Nem at tænde og slukke

Beskrivelse

Massagepistolen er til dig der ønsker intens massage – nu med bevægelig top

Massagepistolen er indbygget med 6 forskellige hastigheder, der går fra 13800 til 2500 slag i minuttet. Vores massagepistol danner derved rammerne for både at få en blid og skånsom massage, men også en mere dybdegående massage. Dette kan samtidigt styres med de fire medfølgende massagehoveder. Yderligere kan du justere hovedet på denne nye model, som gør det absolut nemmere at nå de sværere steder på kroppen!

Maskinen kan efter opladning, køre i ca. 2-3 timer. Den er støjreducerende og med skridsikkert greb, som sikrer nem og behagelig anvendelse for enhver.

Garanti & service

Vi yder som minimum altid 2 års garanti på alle vores massageapparater.

Fuld returret

Altid 14 dages fortrydelsesret på massageapparaterne på webshop.

Hurtig levering

Vi sender alle pakker hverdage kl. 10, bestiller du inden kl. 10 sender vi samme dag.

Massage når du vil

til en forbedret hverdag

Lad os tage det første skridt til bedre velvære.
Vi er her til at vejlede dig hele vejen.

+ 0
Hastigheder
0
Autoprogrammer
0
Slag i minuttet
0 %
Tilfredshedsgaranti

Bestil fra specialister

Massagepistolen

Hos World of Comfort specialicere vi os i massage og komfortprodukter. Vi har alle en grundig erfaring eller uddannelse inden for anatomi og ergonomi.

Med vores nye, innovative massagepistol fra World of Comfort, sikrer vi dig en effektiv og behagelig massage. Massagepistolen er indbygget med 5 forskellige hastigheder, der går fra 1800 til 2500 slag i minuttet.

Programmer:

Training 1650 slag i minuttet

Relax 1900 slag i minuttet

Relief 2100 slag i minuttet

Spa 2300 slag i minuttet

Fitness 2500 slag i minuttet

Vores massagepistol danner derved rammerne for både at få en blid og skånsom massage, men også en mere dybdegående massage. Dette kan samtidigt styres med de seks medfølgende massagehoveder.

Du kan se vores udvalg af massageapparater her. 

Ofte stillede spørgsmål

På massagepistolen kan der vælges mellem 5 forskellige hastigheder: 1 (1300 slag i minuttet), 2 (1800 slag i minuttet), 3 (2200 slag i minuttet). 4 (2700 slag i minuttet) og 5 (3400 slag i minuttet).

Massagepistolen vejer ca. 5 kg.

Tre skridt til bedre velvære

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Vores stole har vundet verdenspriser for teknologi og funktioner, fra blandt andet World Health Organisation – men ikke mindst handler det også om at blive vejledet korrekt. En massagestol kan blive din bedsteven, men udover produktet naturligvis skal være godt, handler det i høj grad også om, at du får den korrekte vejledning. Vi er specialister inden for området og har en stor erfaring med alle former for behov. Det er vores job at vejlede dig korrekt første gang.

01

Behov

Vi finder sammen dine behov, hvis du ikke allerede kender dem. Måske vi stiller dig nogle spørgsmål du ikke har tænkt over før. Eksempelvis har det stor betydning hvad du laver til dagligt (altså hvilke bevægelser du ofte foretager dig). En anden faktorer er også placering og plads – placering af massagestolen er altafgørende for brugen og der hjælper vi dig også, så du kan vælge rigtigt første gang.

02

Valg af produkt

Nu skal du vælge et produkt og det gør vi stadig sammen, vi giver vores profesionelle mening, med respekt for at valget i sidste ende er dit. Du kan både besøge os i vores Showroom i Fredericia, eller du kan bestille vores demo-bil hvor vi ankommer til dig. Der har vi forskellige stole med og så kan du prøve dem på din adresse. Her snakker vi også om betalingsmuligheder, eksempelvis kan du dele betalingen op hvis du ikke ønsker og skulle betale det fulde beløb på én gang.

03

Levering

Så snart du har besluttet dig for produktet, skal vi har koordineret levering. Det er os selv der levere og det er os selv der koordinere, sådan er du sikker på at du kan stille spørgsmål til os hele vejen igennem, vi kender dig som kunde og du har mulighed for at få en fast konsulent hvis dette ønskes. Vi sørger for levering og ønsker du også fuld opsætning og gennemgang tilbyder vi også det. Så er du sikker på du ikke skal rører en finger, men blot gøre klar til at sætte dig i din nye massagestol.

Få kontakt til en specialist i dag

Du må ikke forsinke dig selv og dit velvære med at tage kontakt, få antal på lager.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Vægt

5 kg