Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagepistol

1.799,95 DKK

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagepistol
Massagegun-Massagepistol-Massageapparat-på-ben

Funktioner i særklasse

4 massagehoveder
5 forskellige hastigheder
Op til 3400 slag i min.
Skridsikkert greb
Støjreduktion
5 timers strøm
220mAh batteri

Beskrivelse

Massagepistol

Med vores nye, innovative massagepistol fra World of Comfort, sikrer vi dig en effektiv og behagelig massage. Massagepistolen er indbygget med 5 forskellige hastigheder, der går fra 1300 til 3400 slag i minuttet.

Vores massagepistol danner derved rammerne for både at få en blid og skånsom massage, men også en mere dybdegående massage. Dette kan samtidigt styres med de fire medfølgende massagehoveder.

Du kan se vores udvalg af massageapparater her.

Ofte stillede spørgsmål

På massagepistolen kan der vælges mellem 5 forskellige hastigheder: 1 (1300 slag i minuttet), 2 (1800 slag i minuttet), 3 (2200 slag i minuttet). 4 (2700 slag i minuttet) og 5 (3400 slag i minuttet).

Massagepistolen vejer ca. 1 kg.

Massagepistol

Dybdegående massage, der hvor du har brug for det

Vores massagepistol danner derved rammerne for både at få en blid og skånsom massage, men også en mere dybdegående massage. Dette kan samtidigt styres med de fire medfølgende massagehoveder. Maskinen kan efter opladning, køre i ca. 4-6 timer. Den er støjreducerende og med skridsikkert greb, som sikrer nem og behagelig anvendelse for enhver.

Vi anbefaler at man starter med at bruge massagepistolen i 30 min. ad gangen. Derefter holdes gerne en pause på 5 minutter, før man genoptager behandlingen. Hvis der føles ubehag, bør man dog holde en pause. 

Du kan se vores store udvalg af massage produkter.

Venepumpsmassage for forbedret blodcirkulation​

Airbag-massage også kaldt lufttryk massage eller venepumpmassage – kært barn har mange navne – sætter gang i blodcirkulationen. Har du et siddende eller stående job, er denne funktion specielt god. Den forebygger risikoen for blodpropper, sætter gang i affaldsstofferne så de kan komme ud, samt får sat blodcirkulationen i gang. Vi anbefaler til hver en tid at investere i en massagestol med denne funktion som minimum i benene.

Affaldsstoffer kan komme fra medicin, rygning, alkohol og meget mere. Disse airbags er derfor et must-have i en massagestol.

Alle massagestole samlet

Yderligere information

Vægt 5 kg
Vægt

5 kg