fbpx

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagepude Pluto Max

Her kan du betale med
her kan du betale med kort, mobilepay eller dele din betaling op.

999,95 kr.

Kunder anbefaler os på Trustpilot
Levering 1-2 dage
10.000+ tilfredse kunder
Tilfredshedsgaranti
Gratis & hurtig fragt
Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Pluto max Massagepude fra WOC World of Comfort
Massagepude Pluto Max med infrarød varme

Funktioner i særklasse

Massagepude til hele kroppen
Arme til- og frakobling
Vibrationsmassage
Indbygget infrarød varme
Oplades/trådløs massagepude
Fire massagehoveder
Shiatsu-massage
Oplades/er trådløs
Øger blodcirkulationen
4 flade massagekugler
Kan sættes i bilen
Kan benyttes ude eller i hjemmet
Vi sender pakken afsted kl. 10

Beskrivelse

En sikker vinder til dig som ønsker hurtig og daglig massage

Der er ikke nogle undskyldninger længere med en massagepude.

Du kan altså have Pluto Max massagepuden med derhen hvor det passe dig, du kan bruge den trådløst, de steder på kroppen hvor du har behov  – og så kan du samtidig nyde den dejlige infarød varme mens du nyder massagen.

Pluto Max massagepude bør ikke anvendes som massagepude til nakken eller andre områder, i mere end 30 minutter ad gangen. Vent derefter gerne 2 timer før massagen genoptages. 

Til at begynde med anbefales det ikke at anvende Pluto Max i mere end 3-5 minutter på hvert område, da dette kan føre til muskelsmerte. Undgå at massere direkte på rygraden med nakke massagepuden. Massagen må aldrig føles ubehageligt. For meget massage kan skade kroppen.

Garanti & service

Vi yder som minimum altid 2 års garanti på alle vores massageapparater.

Fuld returret

Altid 14 dages fortrydelsesret på massageapparaterne på webshop.

Hurtig levering

Vi sender alle pakker hverdage kl. 10, bestiller du inden kl. 10 sender vi samme dag.

Lækkert, nemt & funktionelt
til den travle hverdag

Lad os tage det første skridt til bedre velvære.
Vi er her til at vejlede dig hele vejen.

+ 0
Funktioner
0
Autoprogrammer
0
Max temperatur
0 %
Tilfredshedsgaranti

Bestil fra specialister

Pluto Max

Hos World of Comfort specialicere vi os i massage og komfortprodukter. Vi har alle en grundig erfaring eller uddannelse inden for anatomi og ergonomi.

Massagepuden Pluto Max er et hit til stort set hele kroppen. Den kan bruges under de ømme løbeben, kan med fordel bruges under fødderne og så er den også fantastisk i lænden. 

Brug Massagepuden hvor det passer dig og en af fordelene ved Pluto Max er at den også kan bruges trådløst og at den ikke fylder så meget.  De aktive bånd/håndtag (dem hvor du også kan forstærke massagen med egen krops vægt) kan nemt hænges ind i nakke massagepuden gennem de sølvfarvede huller på siden af Pluto Max.  Der findes en velcrolukning på indersiden af de aktive bånd, dermed kan længden nemt justeres.

Massagepuden kan med fordel bruges sammen med vores populære Aurora Øjenmassage. 

Ofte stillede spørgsmål

Du kan bruge Pluto Max massagepuden stort set over hele kroppen, særligt anbefaler vi på halsen, ryggen, skuldre, fødderne og benene. 

Nej, i modsætning til vores andre massagepuder, behøver Pluto Max ikke være tilsluttet strømforsyning ved brug.

 Til at begynde med anbefales det ikke at anvende Pluto Max i mere end 3-5 minutter på hvert område, da dette kan føre til muskelsmerte. Undgå at massere direkte på rygraden med massagepuden. Massagen må aldrig føles ubehageligt. For meget massage kan skade kroppen. Husk altid at drikke en masse vand efter massage, da det ellers kan give dig ubehag.

Tre skridt til bedre velvære

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Vores stole har vundet verdenspriser for teknologi og funktioner, fra blandt andet World Health Organisation – men ikke mindst handler det også om at blive vejledet korrekt. En massagestol kan blive din bedsteven, men udover produktet naturligvis skal være godt, handler det i høj grad også om, at du får den korrekte vejledning. Vi er specialister inden for området og har en stor erfaring med alle former for behov. Det er vores job at vejlede dig korrekt første gang.

01

Behov

Vi finder sammen dine behov, hvis du ikke allerede kender dem. Måske vi stiller dig nogle spørgsmål du ikke har tænkt over før. Eksempelvis har det stor betydning hvad du laver til dagligt (altså hvilke bevægelser du ofte foretager dig). En anden faktorer er også placering og plads – placering af massagestolen er altafgørende for brugen og der hjælper vi dig også, så du kan vælge rigtigt første gang.

02

Valg af produkt

Nu skal du vælge et produkt og det gør vi stadig sammen, vi giver vores profesionelle mening, med respekt for at valget i sidste ende er dit. Du kan både besøge os i vores Showroom i Fredericia, eller du kan bestille vores demo-bil hvor vi ankommer til dig. Der har vi forskellige stole med og så kan du prøve dem på din adresse. Her snakker vi også om betalingsmuligheder, eksempelvis kan du dele betalingen op hvis du ikke ønsker og skulle betale det fulde beløb på én gang.

03

Levering

Så snart du har besluttet dig for produktet, skal vi har koordineret levering. Det er os selv der levere og det er os selv der koordinere, sådan er du sikker på at du kan stille spørgsmål til os hele vejen igennem, vi kender dig som kunde og du har mulighed for at få en fast konsulent hvis dette ønskes. Vi sørger for levering og ønsker du også fuld opsætning og gennemgang tilbyder vi også det. Så er du sikker på du ikke skal rører en finger, men blot gøre klar til at sætte dig i din nye massagestol.

Få kontakt til en specialist i dag

Du må ikke forsinke dig selv og dit velvære med at tage kontakt, få antal på lager.

Yderligere information

Vægt 2,5 kg