fbpx

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Neptun massagestol sort

29.999,95 kr.

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Delbetaling
766 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 30.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 766 kr. Samlede kreditomk. 6.732 kr. Samlet tilbagebetaling 36.732 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,80%. Der er fortrydelsesret.
Neptun massagestol - sort farve til kontor hjemmet
Neptun massagestol i sort - world of comfort

Funktioner i særklasse

L-Shape massage
Venepumpsmassage
Zero gravity
Højtalere
Indbygget integreret fjernbetjening
USB-indgang for oplader-station
3 auto massageprogrammer
Manuel styring af alle funktioner
Findes i flere farver
Kan bookes til demo på din adresse
Leveres inden for 14 dage

Beskrivelse

Massagestolen som “næsten” kan gå til, at ligne en lænestol..

Neptun er til dig der ønsker en mindre massagestol, som stadig giver massage de vigtigste steder på kroppen. Den fylder ikke mere end en almindelig lænestol, men den har fået utrolig mange funktioner som dens større “søskende”. Har du derfor et behov for en daglig massage, men ikke vil gå på kompromis med pladsen, er den en sikker vinder.

World of Comfort har vundet Gazelle prisen i 2020, verdens mest innovative massagestolsteknologi i 2021 hos Healthcare and pharmaceutical, Luxury retailer of the year i 2022 hos Global Awards og Apollo AI vandt prisen i 2023 for verdens mest innovative massagestol hos Global Awards.

Scroll ned for mere info eller se vores øvrige udvalg af massagestole her.

Garanti & service

Vi yder som minimum altid 2 års garanti på alle vores produkter. Mulighed for 10 års service på massagestole.

Rentefri delbetaling

Betal din varer med 0 % i rente og 0 kr. i udbetaling, del beløbet op over ønskede antal måneder.

Hurtig levering

Vi sender alle pakker hverdage kl. 10, de større produkter som er på lager koordineres levering inden for 14 dage.

LILLE, LOYAL & LUKSUS​

En massagestol svigter dig ikke.

Lad os tage det første skridt til bedre velvære.
Vi er her til at vejlede dig hele vejen.

+ 0
Funktioner
0
Autoprogrammer
0
Dimensioner i rygmassage
0 %
Nøjagtighedsgrad
0
Massageslæde længde
0
Massagemetoder
0
Dimensioner i fodmassage
0 %
Tilfredshedsgrad

Bestseller

Neptun Massagestol

Neptun er til dig der ønsker en mindre massagestol, som stadig giver massage de vigtigste steder på kroppen. Den fylder ikke mere end en almindelig lænestol, men den har fået utrolig mange funktioner som dens større “søskende”. Har du derfor et behov for en daglig massage, men ikke vil gå på kompromis med pladsen, er den en sikker vinder.

Scroll ned for mere info eller se vores øvrige udvalg af massagestole her.

L-shape Massage

Dette give dig rig mulighed for at få masseret alle spændinger ud, samt få masseret det meste af iskiasnerven. Den ældre teknologi havde en rygslæde med massagekugler som masserede fra nakke og ned til lænden. 

god og dybdegående massage

Massage med 4 massagearme som nemt tager fat i det ønskede område.

L-shape massage teknologi massere med massagekugler fra toppen af hovedet, hele vejen ned langs rygsøjlen og hele vejen neden under ballemusklen. 

Med L-Shape massage-teknologi får du derfor et langt større behandlingsområde med de absolut mest nødvendige områder.

Hvorfor inverstere i en massagestol?

Statestikkerne Bliver Ikke Bedre, Flere Og Flere Har Ondt I Ryggen, Flere Og Flere Rammes Af Stress Og Depressioner, Der Forventes Mere Af Os På Arbejdsmarkedet Og Vi Skal Være Hverdagens Helte I Privaten. Det Er De Små Ting Der Kan Gøre En Stor Forskel, Derfor Mener Vi En Massagestol Simpelthen Er Et Must-Have I 2023.

En massagestol med funktioner til sindet

Din krop & sind er én helhed

Højtalere

Massagestolen har højtalere med flotte sølv-detaljer. Du kan roligt mens du får din behandling lytte til hvad du ønsker. Du tilkobler nemt massagestolen til din telefon eller tablet via Bluetooth. Højtalerne er lavet bestemt til formålet af brug i en massagestol, du vil derfor nemt kunne høre kvalitetslyd fra højtalerne uden lyden påvirker dine omgivelser.

Varme

Massagestolen har varme forbundet med massagekuglerne i ryggen, det betyder altså at stolen varmer dine muskler og led op, så din behandling bliver langt mere effektiv og optimal. Men yderligere giver det en følelse af velbehag når vores krop bliver varm. Du kan eksempelvis få temperaturen ved at stige ved at tage en blød dyne elle tæppe over din krop imens du får din behandling. Det vil hjælpe dig med at koble af mentalt og måske også opnå noget søvn for nogens vedkommende.

Forebyg blodpropper

Venepumpsmassage for forbedret blodcirkulation​

Med venepumpsmassage får du sat gang i blodcirkulationen og samme tid masseret dit væv. Her kan du både forebygge og vedligeholde kroppen indefra.
Affaldsstoffer kommer både fra rygning, alkohol, medicin m.m. Det er derfor yderst vigtigt at benytte denne funktion for og kunne arbejde med kroppen indefra.

Stolen vil med denne funktion fungere som en pumpe og hjælpe med at få affaldsstofferne cirkuleret rundt i kroppen, så de nemmere kan komme ud af kroppen. De vil komme ud via urinen, det er derfor vigtigt at du drikker en masse vand efter din massage.

I massagestolen kan du tilsætte varme både ved stolens indmad samt fødderne, det gøres blot ved at trykke på en enkel knap i fjernbetjeningen.

Ud over varmen er lækker til de kolde vinteraftener, er varmen specielt også god til muskel/ledsmerter.

 

"Zero gravity stammer faktisk fra NASA"

Den velkendte zero gravity funktion

Zero Gravity

Zero gravity er efterhånden en meget kendt funktion i massagestole, det er på ingen måde en ny teknologisk del, men i den grad en vigtig del i en kvalitetsmassagestol. Det er den mest optimale position at få massage i, i en massagestol. Dine knæ er her placeret højere end dit hjerte, hvilket giver dig en afslappende mulighed for at give slip på de daglige spændinger, og lade dig ”flyde” mens du får din behandling. Når du er placeret i denne position, har affaldsstoffer bedre mulighed for at komme ud med væsken efterfølgende.

Små funktioner til nemmere brug

Luksuriøse features

Nem & flytbar

Massagestolen tippes bagud og kan derefter køres til ønskede placering, nemt med to hænder holdende på hovedgærdet.

Nem justering

Ved din højre hånd har du nem adgang til hurtig justering i løbet af programmet. Eksempelvis øge el. formindske styrken, fjerne fodmassagen, tilføje varme m.m.

USB oplader

Du kan oplade din telefon, mens du får en massage.

Ergonomi

Stolens Ryg Er Designet For En Komfortabel Ryg Og Skulderholdning

Komfort

Stolen Er Designet Til At Give Dig Massage, Men Der Er Også Tænkt På Komforten.

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler at benytte stolen 1 gang om dagen, i maks 10 minutter de første 14 dage. Derefter er det en proces som kroppen skal vende sig til. Vi anbefaler at bruge stolen som en proces, så efter 14 dage 20 minutter og efter 1 måneds tid 30 minutter. Derefter 20 minutter morgen og 30 minutter aften. Derefter kan du selv mærke på din krop hvad netop du kan holde til. 

Vi har lavet nogle statistikker på eksisterende kunder, hvor langt de fleste af kunder brugte deres massagestol. Dog er placeringen alt afgørende og vi anbefaler derfor at den står et sted hvor du ønsker at opholde dig. Både stue og soveværelse havde en statistik på 100 % brug i 2017. 

Generelt er det ikke nemt at besvare det spørgsmål, også selvom det er det spørgsmål vi får mest. En Neptun massagestol er den bedste stol til dig som ønsker en massagestol som tager de vigtigste steder på kroppen og ikke vil have den fylder for meget. Den har nogle af de absolut vigtigste funktioner og dem er der ikke sparet på. Blandt andet har den L-Shape massage, flere auto-programmer, manuel styring, varme og højtalere. Du kan læne den ned i Zero gravity så du får absolut mest ud af din massage.

Ja. Du kan få den i følgende farver:

Beige og hvid elfenbensfarve

Brun og beige

Sort og rød

Helt sort

Neptun er bedst til dem som ønsker en lille massagestol som ikke fylder for meget, som ikke dominere design og udseende, og som giver massage de vigtigste steder på kroppen (nakke, ryg, ballemuskler, lænd, ben)

Ja, en massagestol fungere som en fysisk behandler. Det er vigtigt at drikke vand efter, så affaldsstofferne kan komme ud af kroppen med væsken.

Vi anbefaler, at du stiller den i stuen eller soveværelset, sådan at du er sikker på, at få den brugt.

Til erhverv anbefaler vi et kontor/rum hvor man nemt kan komme til og har lyst til at opholde sig, uden at være udstillet for kollegaer.

Tre skridt til bedre velvære

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Vores stole har vundet verdenspriser for teknologi og funktioner, fra blandt andet World Health Organisation – men ikke mindst handler det også om at blive vejledet korrekt. En massagestol kan blive din bedsteven, men udover produktet naturligvis skal være godt, handler det i høj grad også om, at du får den korrekte vejledning. Vi er specialister inden for området og har en stor erfaring med alle former for behov. Det er vores job at vejlede dig korrekt første gang.

01

Behov

Vi finder sammen dine behov, hvis du ikke allerede kender dem. Måske vi stiller dig nogle spørgsmål du ikke har tænkt over før. Eksempelvis har det stor betydning hvad du laver til dagligt (altså hvilke bevægelser du ofte foretager dig). En anden faktorer er også placering og plads – placering af massagestolen er altafgørende for brugen og der hjælper vi dig også, så du kan vælge rigtigt første gang.

02

Valg af produkt

Nu skal du vælge et produkt og det gør vi stadig sammen, vi giver vores profesionelle mening, med respekt for at valget i sidste ende er dit. Du kan både besøge os i vores Showroom i Fredericia, eller du kan bestille vores demo-bil hvor vi ankommer til dig. Der har vi forskellige stole med og så kan du prøve dem på din adresse. Her snakker vi også om betalingsmuligheder, eksempelvis kan du dele betalingen op hvis du ikke ønsker og skulle betale det fulde beløb på én gang.

03

Levering

Så snart du har besluttet dig for produktet, skal vi har koordineret levering. Det er os selv der levere og det er os selv der koordinere, sådan er du sikker på at du kan stille spørgsmål til os hele vejen igennem, vi kender dig som kunde og du har mulighed for at få en fast konsulent hvis dette ønskes. Vi sørger for levering og ønsker du også fuld opsætning og gennemgang tilbyder vi også det. Så er du sikker på du ikke skal rører en finger, men blot gøre klar til at sætte dig i din nye massagestol.

Få kontakt til en specialist i dag

Du må ikke forsinke dig selv og dit velvære med at tage kontakt, få antal på lager.

Mål, strøm, vægt m.m.

Specifikationer

Yderligere information

Vægt 65 kg
Størrelse 145 × 76 × 79 cm
Farve

Bronze brun m. elfenbensfarvede hvide sider, Lys beige m. lys beige farvede sider, Mat rød m. matte sorte farvede sider, Sort mat – helt sort med mat effekt

Strøm

96W

Vægt

65 kg

Mål

Højde: 110 cm
Bredde: 66 cm
Dybde: 105 cm
Højde (sæde til gulv): 43 cm
Højde (sæde til top): 82 cm
Bredde (sæde/hofte): 51
Bredde (ben/leg): 16 cm

Andet

Flytbar med hjul og håndtag

Vejledningsvideo

https://youtu.be/aZm0GzY0yc0

Sammenlign produkter

Yderligere information

Vægt 65 kg
Størrelse 145 × 76 × 79 cm
Farve

Bronze brun m. elfenbensfarvede hvide sider, Lys beige m. lys beige farvede sider, Mat rød m. matte sorte farvede sider, Sort mat – helt sort med mat effekt

Strøm

96W

Vægt

65 kg

Mål

Højde: 110 cm
Bredde: 66 cm
Dybde: 105 cm
Højde (sæde til gulv): 43 cm
Højde (sæde til top): 82 cm
Bredde (sæde/hofte): 51
Bredde (ben/leg): 16 cm

Andet

Flytbar med hjul og håndtag

Vejledningsvideo

https://youtu.be/aZm0GzY0yc0