fbpx

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Neptun Plus Massagestol

34.999,95 kr.

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Delbetaling
885 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 35.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 885 kr. Samlede kreditomk. 7.476 kr. Samlet tilbagebetaling 42.476 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,29%. Der er fortrydelsesret.
Neptun plus massagestol fra World of Comfort
Neptun plus massagestol animate

Funktioner i særklasse

Lille inkl. zoneterapi
Venepumpsmassage
L-shape massage
5 autoprogrammer
Manuel styring af alle funktioner
Zoneterapi
Vuggefunktion
Højtalere
Kører på skinner
Zero gravity
Fåes i sort farve
Kan bestilles til demonstration
Kan bestilles på prøveperiode

Beskrivelse

Kort & godt

Neptun plus Massagestolen er familiens nye massagestol hos World of Comfort. 

Den har en yderst professionel og dybdegående massage, på niveau med vores andre bestseller massagestole, men fylder langt mindre og har en fordelagtig pris. Fokuserer du derfor på en massagestol som ikke fylder mere end din lænestol og som på samme tid er lidt chik til boligen, så er Neptun plus massagestolen det rigtige for dig.

World of Comfort har vundet Gazelle prisen i 2020, verdens mest innovative massagestolsteknologi i 2021 hos Healthcare and pharmaceutical, Luxury retailer of the year i 2022 hos Global Awards og Apollo AI vandt prisen i 2023 for verdens mest innovative massagestol hos Global Awards.

For yderligere info scroll ned på siden, eller klik her for andre massagestole.

En lille massagestol
med bestseller funktioner

Lad os tage det første skridt til bedre velvære.
Vi er her til at vejlede dig hele vejen.

+ 0
Funktioner
0
Autoprogrammer
0
Dimensioner i rygmassage
0 %
Nøjagtighedsgrad
0
Massageslæde længde
0
Massagemetoder
0
Dimensioner i fodmassage
0 %
Tilfredshedsgrad

Bestseller

Neptun plus massagestol

Neptun plus massagestolen er en mindre massagestol med bestseller funktionerne. Den er uden tvivl den massagestol som mange vælger hvis det er førstegangskøbere og/eller et ønske om en massagestol som ikke skal fylde for meget. Dens teknologi er så intelligent at den har en nøjagtighedsgrad per forbruger på 88 %

Med 5 auto-programmer og manuelle funktioner som kan kombineres, har du her en massagestol som vil give dig en oplevelse af ægte massagehænder og du kan få massage det sted du har behov for.

Scroll ned og læs nærmere om specifikationer på stolen.


L-Shape massage

Med en fleksibel og lang rygslæde får du optimal massage i et langt højere niveau end andre massagestole.

Massagestolen scanner kroppen og laver programmet til dig.

Massage skræddersyet til dig

Få massage på de vigtigste områder

Neptun plus massagestolen sørger for at give dig massage på et stort område, dens rygslæde er med L-shape form, som betyder du får massage fra toppen af hovedet, til under ballemusklerne.

Massagestolen scanner din krop og danner massagen ud fra højde, bredde og vægt.

Hvorfor inverstere i en massagestol?

Statestikkerne bliver ikke bedre, flere og flere har ondt i ryggen, flere og flere rammes af stress og depressioner, der forventes mere af os på arbejdsmarkedet og vi skal være hverdagens helte i privaten. Det er de små ting der kan gøre en stor forskel, derfor mener vi en massagestol simpelthen er et must-have i 2023.

Funktioner til nemmere brug

Luksuriøse features

Zoneterapi

Meget kraftig og dybdegående zoneterapi.

Nem justering

Ved din højre hånd har du nem adgang til hurtig justering i løbet af programmet. Eksempelvis øge el. formindske styrken, fjerne fodmassagen, zero gravity m.m.

Koldskumspuder

Placér nemt de ekstra puder tilhørende stolen for bedre komfort.

Ergonomi

Stolens ryg er designet for en komfortabel ryg og skulderholdning

Komfort

Stolen er designet til at give dig massage, men der er også tænkt på komforten.

En massagestol med funktioner til sindet

Din krop & sind er én helhed

Højtalere

Nyd lyden af Mindfullnes, lydbog eller anden form for lyd med højtalere i stolen. Det er bevist at du kan slappe langt bedre af, når du hører noget stille og roligt afslappende musik, som eksempelvis mindfullness. Her går du ind og arbejder i de forskellige hørelsesniveauer på skift. Det er samme sanser som når vi sover dybt, også kaldet REM søvn, som er den dybeste søvn vi opnår.

Smidige muskler

Massagen varmer musklerne op ved at massere, det betyder altså at massagen varmer dine muskler og led op, så din behandling bliver effektiv og optimal. Yderligere giver det en følelse af velbehag at få bearbejdet sine muskler. Du kan eksempelvis få temperaturen ved at stige ved at tage en blød dyne elle tæppe over din krop imens du får din behandling. Det kan hjælpe dig med at koble fra mentalt og opnå bedre søvn for nogens vedkommende. Massagen kan med fordel kombineres med infrarødt varmetæppe hvis man vil øge effektiviteten af massagen yderligere.

Venepumpsmassage

Få sat gang i blodcirkulationen og forebyg

Med venepumpsmassage får du sat gang i blodcirkulationen og samme tid masseret dit væv. Her kan du både forebygge og vedligeholde kroppen indefra.
Affaldsstoffer kommer både fra rygning, alkohol, medicin m.m. Det er derfor yderst vigtigt at benytte denne funktion for og kunne arbejde med kroppen indefra.

Stolen vil med denne funktion fungere som en pumpe og hjælpe med at få affaldsstofferne cirkuleret rundt i kroppen, så de nemmere kan komme ud af kroppen. De vil komme ud via urinen, det er derfor vigtigt at du drikker en masse vand efter din massage.

Neptun plus massagestolen har venepumper på hofter, ben og fødder. Jo flere pumper en massagestol har, jo mere effektiv er den for din krops indre helbred.

"Zero gravity stammer faktisk fra NASA"

Den velkendte zero gravity funktion

Zero gravity

Zero gravity giver dig følelsen af at svæve, det gør at din krop modtager massagen langt mere effektivt. Du vil opleve en langt højere tilfredshed i sindet med denne position når du får massage i din massagestol. Med Zero Gravity kan du stadig se fjernsyn eller eksempelvis læse en bog.

Tre skridt til bedre velvære

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Vores stole har vundet verdenspriser for teknologi og funktioner, fra blandt andet World Health Organisation – men ikke mindst handler det også om at blive vejledet korrekt. En massagestol kan blive din bedsteven, men udover produktet naturligvis skal være godt, handler det i høj grad også om, at du får den korrekte vejledning. Vi er specialister inden for området og har en stor erfaring med alle former for behov. Det er vores job at vejlede dig korrekt første gang.

01

Behov

Vi finder sammen dine behov, hvis du ikke allerede kender dem. Måske vi stiller dig nogle spørgsmål du ikke har tænkt over før. Eksempelvis har det stor betydning hvad du laver til dagligt (altså hvilke bevægelser du ofte foretager dig). En anden faktorer er også placering og plads – placering af massagestolen er altafgørende for brugen og der hjælper vi dig også, så du kan vælge rigtigt første gang.

02

Valg af produkt

Nu skal du vælge et produkt og det gør vi stadig sammen, vi giver vores profesionelle mening, med respekt for at valget i sidste ende er dit. Du kan både besøge os i vores Showroom i Fredericia, eller du kan bestille vores demo-bil hvor vi ankommer til dig. Der har vi forskellige stole med og så kan du prøve dem på din adresse. Her snakker vi også om betalingsmuligheder, eksempelvis kan du dele betalingen op hvis du ikke ønsker og skulle betale det fulde beløb på én gang.

03

Levering

Så snart du har besluttet dig for produktet, skal vi har koordineret levering. Det er os selv der levere og det er os selv der koordinere, sådan er du sikker på at du kan stille spørgsmål til os hele vejen igennem, vi kender dig som kunde og du har mulighed for at få en fast konsulent hvis dette ønskes. Vi sørger for levering og ønsker du også fuld opsætning og gennemgang tilbyder vi også det. Så er du sikker på du ikke skal rører en finger, men blot gøre klar til at sætte dig i din nye massagestol.

Det siger vores kunder

Kunde udtalelser

Mål, strøm, vægt m.m.

Specifikationer

Yderligere information

Vægt 70 kg
Størrelse 120 × 71 × 102 cm
Farve

Mat sort

Strøm

70W

Vægt

58,5 kg.

Forsendelsesmål

L 120,5 x W 71 x H 102,3 mm

Leveringsinfo

Kan komme ind af en 60 CM dør

Samleinfo

Kan skilles ad i 4 dele. (rygslæde, 2xarme, ben)

Ofte stillede spørgsmål

Ja, men det er vigtigt at den står et sted hvor du ønsker at opholde dig. Det bedste sted efter vores mening er et sted hvor du føler dig tryg, evt. har et fjernsyn foran dig så du kan sidde og nyde en god film imens. Brugen af en massagestol omhandler også at få det ind i hverdagen som en rutine. Vi anbefaler at gøre det som den sidste ting inden du går i seng, der er din krop aller mest øm og der har din krop aller mest brug for det. 

Du må gerne bruge en Massagestol hver dag, dog er vores kroppe forskellige og vi anbefaler at lytte til din krop. Vi anbefaler at starte ud med 10-15 minutter, drikke noget vand og gå en lille tur rundt, for derefter at mærke hvordan kroppen og sindet føles. Føles alt perfekt, kan man sætte sig og få noget massage igen. Derefter er det en proces. Vi anbefaler altid at starte ud i mindre tid og gå op i længere tid efter nogle uger. 

Ja, en massagestol fungerer som en fysisk behandler. Det er vigtigt at drikke vand efter, så affaldsstofferne kan komme ud af kroppen med væsken.

Nej, Neptun plus føres pt. kun i sort.

Disse informationer finder du under yderligere specifikationer ovenover.

Vi anbefaler, at du stiller den i stuen eller soveværelset, sådan at du er sikker på, at få den brugt.

Til erhverv anbefaler vi et personalerum, opholdsrum, venteværelse m.m. – med andre ord, et rum man har lyst til at være i.

Yderligere information

Vægt 70 kg
Størrelse 120 × 71 × 102 cm
Farve

Mat sort

Strøm

70W

Vægt

58,5 kg.

Forsendelsesmål

L 120,5 x W 71 x H 102,3 mm

Leveringsinfo

Kan komme ind af en 60 CM dør

Samleinfo

Kan skilles ad i 4 dele. (rygslæde, 2xarme, ben)