Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Ømme hænder-pakken

Tilbud

599,95 DKK 199,95 DKK

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

ømmehænder
Ømmehænder

Funktioner i særklasse

Heatpack
Håndstøtte
Til de ømme hænder
Behandling trætte hænder

Beskrivelse

Ømme hænder-pakken

Denne pakke er lavet til dig, så du aldrig har en undskyldning for daglig behandling og så du husker at passe på dig selv.

Indeholder:

Håndledsstøtte

Giver support til håndled. God støtte til hverdagen hvis du døjer med ømme hænder, eller blot ønsker daglige støtte i løbet af evt. din arbejdsdag, turen i haven eller træning.

Heat-pack varmepuden

Vores populære heat-pack varme pude som hjælper dig med at varme musklerne op både før og efter træningen. Ved at opnå varme vil du altid få dagligt velvære til de ømme muskler.

Tip: fast inventar inden du går i seng. Benyt varmepuden under et dejligt blødt tæppe mens du ser god TV.

Trænger du til forkælelse – så find de andre forkælelsespakker og massageappararter her. 

Ofte stillede spørgsmål

Alle vores produkter er helt fantastiske og kan hjælpe på utrolig mange ting. Såfremt der er tale om decideret skader eller andre tragiske skader er der aldrig garanti for produktets virkning. Produkterne vil altid kunne give daglig velvære, behandling og den daglige luksus gode til hverdagen. Ved at bruge produkterne dagligt, vil det også hjælpe dig med at forebygge evt. ømheder, derfor er disse produkter et must for lige netop dig.

Vi anbefaler at vælge denne pakke hvis du døjer med ømme og trætte fødder. Med flere års erfaring og referencer fra kunder, ved vi at netop denne pakke er best-seller til netop denne målgruppe. Vi har derfor lavet denne pakke udfra erfaring og kunders respons gennem årene. Det er en sikker vinder og vil give dig stor værdi til hverdagen.

Via vores Youtube kanal har vi lavet videoer med alle produkter. Du kan se vores brugermanualer på vores youtube kanal lige her!

ømmehænder

Heat Pack

Heat Pack er en terapeutisk varmepude, der varmes op til 53 grader, der giver en afslappende effekt på dine muskler, og være med til at lindre sportsskader, kroniske smerter, hovedpine og øge blodcirkulationen.

Produktet kan genanvendes, så det kan bruges ligeså ofte du vil, og er rigtig lækker at have på, hvis man er øm i nakke og skuldre, og kommer desuden med 5 års garanti.

Heat Pack kan med fordel bruges samtidig med vores populære produkt til øjenmassage, Aurora.

Håndledsstøtte

Giver support til håndled. God støtte til hverdagen hvis du døjer med ømme hænder, eller blot ønsker daglige støtte i løbet af evt. din arbejdsdag, turen i haven eller træning.

Nordens mest eksklusive & bedste komfortprodukter​

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Alle massagestole samlet

Yderligere information

Vægt 2 kg