Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Galaxy Massagestol ferrari rød

32.999,00 DKK

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Funktioner i særklasse

3D massage
Venepumpsmassage
L-shape massage
6 autoprogrammer
Manuel styring af alle funktioner
Zoneterapi
Varme i indmad
Højtalere
Brugervenlig fjernbetjening
Zero gravity – Kører på skinner
Er på lager
Haves også som demo
Kan bestilles til demo

Beskrivelse

Rød Galaxy Massagestol

Rød Galaxy Massagestol er en af vores bestsellere indenfor massagestole, og er efterhånden også kendt af os designerstolen, ”Ægget”. Vi har valgt at tage et eksklusivt produkt ind som Galaxy Massagestol, da det er en model, som mange i Skandinavien kan relatere til både behandlingsmæssigt, men også af udseende. Rød Galaxy Massagestol er også en af de få massagestole, som både fungerer hvad end du ønsker at foretage et køb som privatperson eller virksomhed.

 

Hvorfor vælge Rød Galaxy Massagestol?

Med Rød Galaxy Massagestol får du en klassisk massagestol med runde og bløde former, som passer perfekt til den skandinaviske forbruger. Galaxys arme, skuldre og ben er godt integreret i selve stolen, og derfor er designet også mildere på Galaxy end mange af vores andre massagestole. Galaxy er i slidbart materiale lavet til massagestole samt udhulet med stof, så du får den mest dybdegående behandling i hjemmet eller på arbejdspladsen. Galaxy kan styres via en app, men den har også en medfølgende  fjernbetjening som er let at anvende, hvis man ikke bryder sig om de lidt mere teknologiske enheder.

 

Galaxy’s mange funktioner

Rød Galaxy Massagestol består af sensorer fordelt flere steder i stolen. På den måde vil man i Galaxy få den mest optimale behandling, der er skræddersyet til kroppens højde, bredde og vægt. Massagestolen er specielt kendt for at være den stol, som massere tættest op ad rigtige menneskehænder. Med fire intense og stærke massagekugler, masseres kroppen hele vejen fra toppen af hovedet og hele vejen ned til under ballemusklen. Galaxy er derfor med det såkaldte L-Shape behandling, som specielt er godt for iskiasnerven. Massagekuglerne masserer med flere forskellig emetoder, bl.a. den anerkendte shiatsu metode, æltning, tapping mv.

Galaxy har et lufttryk ved fødder, ben, hofter, arme, skuldre og ryggen.Ved et pressende lufttryk sætter metoden gang i blodcirkulationen, og får derfor pumpet blodet og affaldsstofferne rundt i kroppen. Det er i vores øjne en sundhedsmæssig nødvendighed, da dette kan være med til at holde kroppen sund indefra og få affaldsstoffer som både alkohol, tobaksrygning og medicinske kemikalier ud af kroppen. For til sidst at nævne, kan det forebygge risikoen for blodpropper.

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler at benytte stolen 1 gang om dagen, i maks 10 minutter de første 14 dage. Derefter er det en proces som kroppen skal vende sig til. Vi anbefaler at bruge stolen som en proces, så efter 14 dage 20 minutter og efter 1 måneds tid 30 minutter. Derefter 20 minutter morgen og 30 minutter aften. Derefter kan du selv mærke på din krop hvad netop du kan holde til. 

Vi har lavet nogle statistikker på eksisterende kunder, hvor langt de fleste af kunder brugte deres massagestol. Dog er placeringen alt afgørende og vi anbefaler derfor at den står et sted hvor du ønsker at opholde dig. Både stue og soveværelse havde en statistik på 100 % brug i 2017. 

Galaxy er helt klart en af vores topmodeller. Det er faktisk også den stol med mindst servicebesøg og vores eksisterende kunder, har givet den en rating på 5 ud af 5 stjerner.

Ja, en massagestol fungere som en fysisk behandler. Det er vigtigt at drikke vand efter, så affaldsstofferne kan komme ud af kroppen med væsken.

Ja, Galaxy fåes som demo modeller i sort, og beige.

Disse informationer finder du under yderligere ovenover.

Vi anbefaler, at du stiller den i stuen eller soveværelset, sådan at du er sikker på, at få den brugt.

Hvad gør massagestolen speciel?

Massagestolen består af et enkelt og glat design. Med runde former og stram overflade er den en af de massagestole som har et ekstraordinært og moderne design inden for den nye mode. Den er tidsløs indenfor massagestole, og du tager ikke fejl med dette design.

Massagestolen har hjul under stolen, hvilket gør den nem og flytbar. Skal du have gæster, eller af en anden grund skal have stolen flyttet, er den fleksibel og nem at håndtere for alle. 

Massagestolen har højtalere hvor du kan tilsætte Bluetooth til via din enhed og spille noget stille og roligt musik. Vi anbefaler mindfullness, som kan give dig ro samme tid med du får din optimale behandling.

L-shape massage-teknologi

L-shape massage teknologi massere med massagekugler fra toppen af hovedet, hele vejen ned langs rygsøjlen og hele vejen neden under ballemusklen. Dette give dig rig mulighed for at få masseret alle spændinger ud, samt få masseret det meste af iskiasnerven. Den ældre teknologi havde en rygslæde med massagekugler som masserede fra nakke og ned til lænden. Med L-Shape massage-teknologi får du derfor et langt større behandlingsområde med de absolut mest nødvendige områder.

L-shape massage-teknologi er en af de førende opfindelser inden for massagestols markedet, World of Comfort var banebryder af denne opfindelse i Skandinavien.

Massagestols teknologi L-shape

Auto-programmer og manuel styring

Du kan i fjernbetjeningen styre stolen, helt fra autoprogrammer, til varme og manuel styring. I manuel styring kan du justere hvordan massagekuglerne skal massere og hvorhenne de skal massere. Dette giver dig rig mulighed for at massere myoser og ømheder væk. Dette er også her, hvor stolen kan erstatte den fysiske behandler og hjælper dig med at forebygge på daglig basis.

Varme er godt for muskel -ledsmerter

I stolen kan du tilsætte varme, det gøres blot ved at trykke på en knap i fjernbetjeningen. Ud over varmen er lækker til de kolde vinteraftener, er varmen specielt også god til muskel/ledsmerter. Hos WOC har vi en del gigtpatienter som benytter varmen fra stolen, netop til dette formål at lindre de daglige gigtsmerter.

Venepumpsmassage for forbedret blodcirkulation

Airbag-massage også kaldt lufttryk massage eller venepumpmassage – kært barn har mange navne – sætter gang i blodcirkulationen. Har du et siddende eller stående job, er denne funktion specielt god. Den forebygger risikoen for blodpropper, sætter gang i affaldsstofferne så de kan komme ud, samt får sat blodcirkulationen i gang. Vi anbefaler til hver en tid at investere i en massagestol med denne funktion som minimum i benene.

Affaldsstoffer kan komme fra medicin, rygning, alkohol og meget mere. Disse airbags er derfor et must-have i en massagestol.

Zero gravity

Massagestolen kan sættes i positionen zero gravity. Denne position er den mest optimale position at få massage i, i en massagestol. Dine knæ er her placeret højere end dit hjerte, hvilket giver dig en afslappende mulighed for at give slip på de daglige spændinger, og lade dig ”flyde” samme tid med, at du kan nyde din massage for at få optimal ydelse.

Galaxy Plus på bro med Apllo og Mars Plus

Nordens mest eksklusive og bedste komfortprodukter

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Det kommer blandt andet til udtryk i vores produktportefølje, som dækker over et bredt udvalg komfortprodukter. Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Yderligere information

Størrelse 136 × 75 × 118 cm
Farve

Beige, Blå, Rød, Sort mat – helt sort med mat effekt

Strøm

280W

Indmad (vægt)

121 kg

Arme (vægt)

19,5 kg

Fod (vægt)

35,5 kg