Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Apollo Plus i sort

69.900,00 DKK

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Galaxy Plus på bro med Apollo
Apollo Plus massagestol - animations grafik

Funktioner i særklasse

Zero gravity – kører på skinner
Venepumpsmassage fuldkrop
L-shape massage
12 autoprogrammer
Manuel styring af alle funktioner
Zoneterapi
Varme i indmad samt fødder
Højtalere til musikterapi
Indbygget og trådløs fjernbetjening
Stemmestyring
Luftrensesystem
LED-lys
Er på lager – også i demomodeller

Beskrivelse

Fakta & viden

Apollo Plus Massagestol er en ny forbedret model af vores tidligere model Apollo, den er iblandt en af de mest eksklusive massagestole hos World of Comfort. Massagestolen har bl.a. vundet en pris på det store amerikanske marked indenfor massageprodukter, for at være verdens bedste massagestol i 2016. Vi er derfor meget stolte af at være ene leverandør af Apollo Plus i hele Skandinavien.

Scroll ned for at læse mere om Apollo Plus massagestolen eller ønsker du at se yderligere modeller klik her.

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler at benytte stolen 1 gang om dagen, i maks 10 minutter de første 14 dage. Derefter er det en proces som kroppen skal vende sig til. Vi anbefaler at bruge stolen som en proces, så efter 14 dage 20 minutter og efter 1 måneds tid 30 minutter. Derefter 20 minutter morgen og 30 minutter aften. Derefter kan du selv mærke på din krop hvad netop du kan holde til. 

Vi har lavet nogle statistikker på eksisterende kunder, hvor langt de fleste af kunder brugte deres massagestol. Dog er placeringen alt afgørende og vi anbefaler derfor at den står et sted hvor du ønsker at opholde dig. Både stue og soveværelse havde en statistik på 100 % brug i 2017. 

Ja, Apollo er helt klart en af vores bedste modeller også bestseller hos World of Comfort.

Nej, du kan kun købe Apollo hos World of Comfort i Skandinavien.

Ja, Apollo Plus er en af de massagestole med flest funktioner på verdensplan.

Ja, udover Massagestol Apollo Plus Sort, findes den også i en hvid/beige og en rosegold variant. 

Galaxy Plus på bro med Apollo

Hvad gør massagestolen speciel?

Apollo Plus er produceret i de lækreste kvalitets materialer og absolut vildeste funktioner.

Med et stærkt slidbart materiale yderst efterforsket til brugen af massagestole og et design der i den grad er gennemtænkt til hver mindste lille detalje til den kræsne køber.

I Apollo Plus massagestolen har du både luftrense-system, stemmestyring og alle andre funktioner som i vores højkvalitetsmassagestole.

Der er derfor ikke gået på kompromis med elementerne i massagestolen. Massagestolen tiltrækker en masse positiv opmærksomhed med sit eksklusive design. Med mulighed for skiftende farve LED-lys og højglans elementer i siderne, kan stolen ikke andet end at passe ind hos de kræsne sjæle, med flair for kvalitetsprodukter.

L-Shape massageteknologi

 

L-shape massage teknologi massere med massagekugler fra toppen af hovedet, hele vejen ned langs rygsøjlen og hele vejen neden under ballemusklen. 

Dette give dig rig mulighed for at få masseret alle spændinger ud, samt få masseret det meste af iskiasnerven. Den ældre teknologi havde en rygslæde med massagekugler som masserede fra nakke og ned til lænden. Med L-Shape massage-teknologi får du derfor et langt større behandlingsområde med de absolut mest nødvendige områder.

L-shape massage-teknologi er en af de førende opfindelser inden for massagestols markedet, World of Comfort var banebryder af denne opfindelse i Skandinavien.

Massagestols teknologi L-shape
Apollo massagestol fjernbetjening

Auto-programmer og manuel styring

Du kan i fjernbetjeningen styre stolen, helt fra autoprogrammer, til varme og manuel styring. I manuel styring kan du justere hvordan massagekuglerne skal massere og hvorhenne de skal massere. Dette giver dig rig mulighed for at massere myoser og ømheder væk. Dette er også her, hvor stolen kan erstatte den fysiske behandler og hjælper dig med at forebygge på daglig basis.

Varmeterapi er godt for muskel & ledsmerter

I massagestolen kan du tilsætte varme både i indmad og fødder, dette gøres blot ved at trykke på en enkel knap i fjernbetjeningen.

Ud over varmen er lækker til de kolde vinteraftener, er varmen specielt også god til muskel/ledsmerter.

Hos World of Comfort har vi en del gigtpatienter som benytter varmen fra stolen, netop til dette formål at lindre de daglige gigtsmerter.

Læn dig tilbage og nyd din massage i en verdensklasse massagestol med varmeterapi.

Apollo massagestol - varmeterapi
Apollo hvid detalje billede med kvinde picture 2.1

Zero gravity – must have funktion

Massagestolen kan sættes i positionen zero gravity. Denne position er den mest optimale position at få massage i, i en massagestol. Dine knæ er her placeret højere end dit hjerte, hvilket giver dig en afslappende mulighed for at give slip på de daglige spændinger, og lade dig ”flyde” samme tid med, at du kan nyde din massage for at få en optimal behandling.

Zero gravity er en meget populær funktion i massagestole på verdensplan, funktionen stammer fra NASA og er velkendt fra astronauternes tid i rummet.

Venepumpsmassage for forbedret blodcirkulation​

Airbag-massage også kaldt lufttryk massage eller venepumpmassage – kært barn har mange navne – sætter gang i blodcirkulationen.

Har du et siddende eller stående job, er denne funktion specielt god for din krop. Den forebygger risikoen for blodpropper, sætter gang i affaldsstofferne så de kan komme ud af kroppen når vi drikker væske og får sat blodcirkulationen i gang i hele kroppen. Vi anbefaler til hver en tid at investere i en massagestol med denne funktion som minimum i benene.

Affaldsstoffer kan komme fra medicin, rygning, alkohol og meget mere. Disse airbags er derfor et must-have i en massagestol.

Apollo massagestol - venepumpsmassage
Alle massagestole samlet

Nordens mest eksklusive komfortprodukter

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Yderligere information

Vægt 175 kg
Størrelse 152 × 80 × 128 cm
Farve

Hvid – Beige stof og betræk, Rose guld, Sort mat – helt sort med mat effekt

Strøm

280W

Indmad (vægt)

121 kg

Arme (vægt)

19,5 kg

Fod (vægt)

35,5 kg

Mål rygslæde

L 1520 x W 795 x H 955 mm

Mål Arme

L 980 x W 395 x H 615 mm

Fod/ben mål

L 585 x W 570 x H 615 mm

Leveringsinformation

Kan komme ind af en 80 cm dør

Samleinformation

Kan skilles ad i 4 dele (rygslæde, 2xarme og ben)