Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Sportspakken

Tilbud

1.749,95 DKK 1.299,95 DKK

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Sportspakke
forsidesportspakke

Funktioner i særklasse

Pluto Max Massagepude
Heatpack
Rygstøtte
Forkælelse i verdensklasse
Forebyggelse & behandling i én
Til dig der dyrker sport
Trådløst massage

Beskrivelse

Sportspakken 

Til dig der har brug for daglig og nem behandling både før og efter aktivitet, dig der ofte dyrker sport og har brug for en nem måde til at opnå daglig behandling af dine muskler.

Denne pakke er lavet til dig, som ved – du fortjener det bedste og som husker at passe på dig selv.

Sportspakken indeholder:

Pluto Max Massagepude

Giver dig dybdegående massage til hele kroppen. Kan både benyttes til de ømme legmuskler, de ømme rygmuskler eller hvorend du ønsker massagebehandlingen. Massagepuden har infrarød varme til dybdegående behandling af ømheder. Den er trådløs og kan derfor benyttes lige når du har behov for det.

Tip: fast inventar i sofaen, den store sportstaske eller i bilen, benyt den hver gang efter du har været til træning. Du vil opnå en verden til forskel for dit daglige velvære.

Heat-pack varmepuden

Vores populære heat-pack varme pude som hjælper dig med at varme musklerne op både før og efter træningen. Ved at opnå varme vil du altid få dagligt velvære til de ømme muskler.

Tip: fast inventar i sportstasken, når træningen er slut, kan du nemt ligge heat-pack på det muskel-område du har trænet for daglig behandling efter din aktivitet.

Holdningskorrigerende rygstøtte – hjælper dig med at rette dine skuldre/nakke/ryg op på daglig basis. Dårlig ryg kan give dig en meget ubehagelig hverdag og det er vigtigt for dig at forebygge i tide. Specielt kvinder har tendens til en rigtig dårlig kropsholdning som senere kan give høje smerter og med tiden alvorlige skader.

Tip: benyt den når du er på vej til job, rygstøtten behøves ikke at benyttes mere end 30 minutter dagligt for at kunne hjælpe dig.

Find vores andre forkælelses pakker her – eller se vores store udvalg af massageapparater.

Ofte stillede spørgsmål

Alle vores produkter er helt fantastiske og kan hjælpe på utrolig mange ting. Såfremt der er tale om decideret skader eller andre tragiske skader er der aldrig garanti for produktets virkning. Produkterne vil altid kunne give daglig velvære, behandling og den daglige luksus gode til hverdagen. Ved at bruge produkterne dagligt, vil det også hjælpe dig med at forebygge evt. ømheder, derfor er disse produkter et must for lige netop dig.

Ja, du kan bruge massagepuden trådløst. Ved opladning skal produktet være tilsluttet strømforsyning til stik i hjemmet eller stik i bilen. Begge kabler medfølger i pakken.

Vi anbefaler at vælge denne pakke hvis du dyrker sport. Med flere års erfaring og referencer fra kunder, ved vi at netop denne pakke er best-seller til netop denne målgruppe. Vi har derfor lavet denne pakke udfra erfaring og kunders respons gennem årene. Det er en sikker vinder og vil give dig stor værdi til hverdagen.

Via vores Youtube kanal har vi lavet videoer med alle produkter. Du kan se vores brugermanualer på vores youtube kanal lige her!

Pluto Max

Pluto Max er vores innovative massagepude til nakken, men som også kan massere resten af kroppen. Nakke massagepuden er en kombination mellem vores andre massagepuder.

Med dens buede form, er de fire massagekugler med til at tage bedre fat og give en mere dybdegående behandling, samtidigt med at tilbyde infrarød varme.

De aktive bånd kan nemt hænges ind i nakke massagepuden gennem de sølvfarvede huller på siden af Pluto Max, så den er nemmere at have med på farten.

Du kan med fordele bruge Pluto Max massagepuden sammen med vores populære Aurora øjenmassage maske

Det er lettere at fordybe sig i massagen og give massagepuden lov til at arbejde, når du samtidig lytter til noget broligende musik og får masseret øjenomgivelserne for spændinger.

Sportspakke
Heatpack

Du tænger til forkælelse – sportspakken er kun 1 klik væk

Pluto Max Massagepude

 Kan både benyttes til de ømme legmuskler, de ømme rygmuskler eller hvorend du ønsker massagebehandlingen. Massagepuden har infrarød varme til dybdegående behandling af ømheder. Den er trådløs og kan derfor benyttes lige når du har behov for det.

Heat-pack varmepuden

Vores populære heat-pack varme pude som hjælper dig med at varme musklerne op både før og efter træningen. 

Holdningskorrigerende rygstøtte – hjælper dig med at rette dine skuldre/nakke/ryg op på daglig basis. Dårlig ryg kan give dig en meget ubehagelig hverdag og det er vigtigt for dig at forebygge i tide. Specielt kvinder har tendens til en rigtig dårlig kropsholdning som senere kan give høje smerter og med tiden alvorlige skader.

Find vores andre forkælelses pakker her – eller se vores store udvalg af massageapparater

Nordens mest eksklusive & bedste komfortprodukter​

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Alle massagestole samlet

Yderligere information

Vægt 4 kg