Brug for hjælp?
Ring 26 20 00 45

Sund livsstils-pakke

-60%

1.999,95 DKK

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Helbred sundhed og wellness pakke til stuen eller kontoret - luftrenser og hydrogen waterbottle vandflaske
Helbred og sundhedspakke med Air comfort luftrenser og hydrogen waterbottle vandflaske

Funktioner i særklasse

Luftrenser
Hydrogen vandflaske
Sundere livsstil
Formindskede bakterier
Øget vægttab
Carbon HEPA filter
Øger stofskifte
Sænker kolesterol
Mindsker træthed
Sænker blodsukker
Mindsket muskelsvaghed
Oplader medfølger
Er på lager – Vi sender alle hverdage kl. 10

Beskrivelse

For en sundere livsstil & fokus på dit helbred

Denne pakke er til dig som ønsker en ny og sund livsstil. Med vores populære luftrenser og hydrogen vandflaske har vi nu lavet en fantastisk pakke til dig som ønsker at starte fra i dag! Neden for kan du læse alle fordelene ved en luftrenser og hydrogen vandflaske.

Scroll ned for mere info eller kom tilbage til andre wellness apparater her.
 

Garanti & service

Vi yder altid 2 års garanti på alle vores elektroniske massageapparater. Det er din sikkerhed og garanti for et kvalitetsprodukt.

Hurtig levering

Vi sender alle pakker afsted på hverdage kl. 10, bestiller du derfor inden kl. 10, sender vi den afsted samme dag.

For en sundere livsstil

Perfekt til kontoret eller hjemmet

Gør noget godt for dig selv

En luftrenser kan være en god ide, hvis du vil passe bedre på dit helbred og minimere optagelsen af bakterier.

Forfilteret i luftrenseren er et Carbon HEPA+ filter, der er et genanvendeligt, vaskbart filter. Et Carbon HEPA+ filter benyttes hovedsageligt til med det samme at indsamle støvpartikler, bakterier, slib, pollen, flydende stoffer og andre forurenende stoffer.

Luftrenseren kan rengøres og genbruges flere gange. Det aktiverede kulfilter HEPA+ er baseret på standarden for filtermateriale til husholdninger og giver en stærk optagelsesevne og en god filterfunktionen. Det er med til at skabe en god effekt indenfor indsamling af bakterier og støvpartikler samt andre skadelige stoffer.

Skab et godt indeklima

Luftrenser til hjemmet

& Hydrogen vandflaske til farten

Luftrenser hjælper kommunerne

Luftrenseren kan både styres med en APP, den trådløse fjernbetjening eller på selve produktet. Om sommeren kan det være en helt fantastisk følelse at komme ude fra og gå ind i et rum med rent og friskt luft.

I luftrenseren sidder et Carpon HEPA filter som dokumenteret fjerner bakterier, men den er naturligvis også god for allergiker, ryger-hjem og dårlig klima. Filteret som kun skiftes 1 gang årligt kan også nemt vaskes ved et åbne den med et let tryk – den er derfor nem at anvende for alle.

Luftrenseren kan både bruges i hjemmet, men også på arbejdspladser. Se i et interview fra TV2, hvor vigtige luftrensere er, og hvordan de har været med til hjælpe kommunerne her.

Til dig selv eller en du kender

En sikker vinder til ham eller hende

En hydrogen vandflaske er utrolig smart til at tage med på farten.

Du påfylder blot almindeligt poste-vand i flasken, hvorefter du sætter den til strøm og trykker på start. Hydrogen vil derefter danne sig i flasken og efter få minutter vil den være klar til at drikke.

Det er en ny livsstil som kan gøre hverdagen sundere, men ikke mindst en start for at få fokus på din sundhed og velvære. Denne pakke kan nemt bruges derhjemme eller på arbejdspladsen, men flasken er specielt god til dig der også er på farten. Se her på vores youtube kanal hvor nemt og simpelt du bruger Hydrogen vandflasken.

Producering af hydrogen

I din egen to-go flaske

Forbedret hverdag med komfort produkter

Det kan dog være en dyr affære at indkøbe hydrogen vand, derfor tilbyder vi nu en vandflaske, så du kan producere hydrogen vand direkte hjemmefra dit eget hjem.  

Hydrogen vand kan tilmed være med til at mindske betændelse, forbedre sundhed og endda bremse aldringsprocessen. Benyt den på daglig basis som en almindelig vandflaske hvis du ønsker at opnå en sundere livsstil med hydrogen vand.

Vi anbefaler alle at læse om Hydrogen vand for at danne deres egen mening, hos World of Comfort er vi fan.

 
Fik du ikke nok komfort? Så kan du se flere af vores apparater her.

Hvad siger kunderne om os?

Aspera Digital
Se her hvad Aspera Digital siger om deres Galaxy X massagestol til deres virksomhed.
Klik her
Karina
Se hvad Karina siger om hendes massagestol fra World of Comfort på vores Youtube-kanal.
Klik her
Tidligere
Næste

Højeste kvalitet & nyeste teknologi på markedet

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste massageprodukter på markedet. Vi bestræber os efter kun at have det nyeste, mest innovative, bedste og attraktive produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, Hydrogen flasken kan benyttes under vand. Den må dog ikke komme i opvaskemaskinen grundet de elektroniske dele i bunden af flasken.

Luftrenseren må ikke komme under vand.

Flasken er trådløs. Der medfølger en oplader med i kassen når du bestiller din hydrogen flaske.

Luftrenseren skal i stik.

Anvendelse af luftrenser:

  1. Tilslut luftrenseren til strømforsyning, hvorefter du vil du høre en lyd fra din luftrenser. Maskinen går i standby, og vil vise et rødt lys på den runde knap.
  2. Efter maskinen er tændt, vil den runde knap lyse komplet rød, som indikerer at maskinen er gået ind i opstartsfasen af det automatiske program.
  3. Uret på displayet indikerer hvor lang tid timeren er sat til at køre på maskinen. Her kan du vælge mellem 1, 2, 4 og 8 timer. Tryk igen for at slukke for den.
  4. Hastigheden på motoren kan indstilles ved at trykke på vindmøllen, hvor der kan vælges mellem 1. gear viser grønt lys (hvis du har en god luftkvalitet), 2. gear viser gult lys (hvis der er en middel luftkvalitet), 3 gear viser rødt lys (hvis der er en forringet luftkvalitet). Derudover er der et dvale og auto program.
  5. Ved hængelåsen kan du vælge at sætte børnelås på, således at man ikke kan indstille på maskinen. For at ophæve det igen, tryk på knappen i tre sekunder.
  6. Maskinen er også udstyret med en timer der viser, hvornår det er tid til at rense filteret. Dette illustreres via WiFi knappen, som skal holds inde i fem sekunder for at rense filteret og genstarte timeren.
  7. For at slukke for luftrenseren, trykkes igen på den runde power-knap og maskinen går i standby-mode.
 

Hydrogen vand bruges til en sundere livsstil. Hydrogen vand er fyldt med energi, vitaminer og mineraler. Der er lavet utrolig mange undersøgelser, sandheden er dog at forskerne er splittede og der er endnu ingen dokumentation i Danmark endnu, det siges dog fra nogle forskere at hydrogenvand skal kunne rense indefra og være medvirkende til kræftforebyggelse. Vi forholder os objektivt og vil lade jer som kunde undersøge og have jeres egen mening.

Vi anbefaler at gøre flasken rent på gammeldags manér med opvaskemiddel, opvaskebørste og vand. Så er du sikker på du ikke ødelægger elektronikken i bunden. Evt. ville det være en god idé at hælde kogende vand ind i flasken en gang i mellem.

Luftrenseren gøres blot rent med en fugtig klud eller all-around vådserviet.

Nej, alle må bruge hydrogen vand flasken og luftrenseren.

En luftrenser stilles blot på gulvet og kan stilles både på kontor, i stuen, børneværelset m.m.

Garanti & service

Vi yder som minimum altid 2 års garanti på alle vores massageapparater.

Fuld returret

Altid 14 dages fortrydelsesret på massageapparaterne på webshop.

Hurtig levering

Vi sender alle pakker hverdage kl. 10, bestiller du inden kl. 10 sender vi samme dag.

Få kontrol over din sundhed og velvære

26200045

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse 50 × 20 × 15 cm