Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Vela Massagestol

36.999,95 DKK

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Vela Massagestol i beige
Vela Massagestol tysk produceret

Funktioner i særklasse

Manual massage
6 automatiske programmer
Tysk produceret
Fåes i flere farver
Ægte læder
Tilhørende fjernbetjening
Fåes stof eller læder

Beskrivelse

Vela Massagestol

Vela Massagestol er til dig, som ønsker en tyskproduceret massagestol i høj kvalitet. Massagestolens design er lækkert og stuevenligt. De fleste vælger denne massagestol, pga. dens moderne og minimalistiske design, vi efterspørger i Skandinavien.

Stolen kan ligesom ved vores andre tyskproducerede modeller, lænes tilbage som en almindelig lænestol – både i ben samt ryg.

Stolen har drejesokkel og kan derfor drejes som en almindelig lænestol i hjemmet.

Den findes i flere farver og bliver produceret i ægte læder eller stof. 

Ved ordrebestilling skrives ønsket farve i kommentarfeltet samt materiale. 

Der er ca. 8 ugers forventet leveringstid på denne varer.

Ofte stillede spørgsmål

Vi mener personligt at valget på en massagestol passer efter kundens behov. Vi har alverdens stole og der vil altid være et match. Denne stol er til dig som ønsker velvære. en almindelig lænestol men med et ekstra twist af luksus, så du kan få slappet af i stuen derhjemme. Så hvis du kan nikke ja til disse ting, er denne stol helt klart bedre for dig end de andre modeller World of Comfort tilbyder. 

Ja, stolen er ægte læder. Almindeligvis bliver massagestole ikke produceret med ægte læder i dag, grundet slid og bevægelse som stolen skal kunne holde til i mange år. Men denne model har en indmad som gør, at stolens læder ikke bliver rørt for meget i bevægelsen af massagekuglerne. Stolen har ligeledes heller ikke varme som de andre massagestole og tager derfor heller ikke skade og bliver rynket, som en almindelig massagestol med læder ville gøre. Den er nøje produceret til massagestolens formål, med en kombination med læder. 

Nej, denne stol er en af de mindre og vi vil sammenligne det lidt med wellness massage. Den er derfor til dig, som ønsker lidt ekstra. 

Ja, den findes i alverdens farver. Ved bestilling notere du blot dette i kommentar-feltet.

Ja, du kan også vælge Vela i stof. Det notere du blot til os i kommentarfeltet, sammen med ønskede farve.

Nordens mest eksklusive og bedste komfortprodukter

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Alle massagestole samlet

Yderligere information

Størrelse 182 × 88 × 53 cm
Materiale

Læder, Stof