fbpx

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Shakeboard PRO

Her kan du betale med
her kan du betale med kort, mobilepay eller dele din betaling op.

7.499,95 kr.

Kunder anbefaler os på Trustpilot
Levering 1-2 dage
10.000+ tilfredse kunder
Tilfredshedsgaranti
Gratis & hurtig fragt
Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Shakeboardpro
Shakeboardpro

Funktioner i særklasse

Forbrænder kalorier
Øget blodcirkulationen
Styrker balancen
Autoprogrammer
Manuel styring
Højtalere til musik via smartphone
Bevægelse kan synkroniseres med musikken
Trådløs fjernbetjeningsur
Indbygget fjernbetjening
Træningsbånd
Træningsmåtte
4D Vibration
Mulighed for at bruge siddende

Beskrivelse

Effektiv kalorieforbrænding – Bestseller træningsproduktet

Ny opgraderet udgave af det populære Shakeboard.

Med det nye Shakeboard PRO får du forbedret teknologi,  4D vibrationer og endnu flere indstillinger. Der medfører en træningsmåtte, trådløs fjernbetjening (ur) og trænings elastikker – til mulighed for træning af arme.

Shakeboard PRO er en STOR NYHED hos World of Comfort. Du har med fitness brættet både mulighed for at træne, mens brættet ryster, vibrerer og shaker fra side til side. 

Få det optimale ud af din træning med Shakeboard PRO, som er et alternativ til både motionsmaskiner, genoptræningsmaskiner, og cardio. Shakeboardet hjælper med at sætte gang i blodcirkulationen, og styrker ligeledes balancen. Det kan med fordel bruges af den erfarne træner, som ikke går på kompromis med kvalitet. 

Øvelserne kan variere – og kan laves både siddende, stående, liggende og dynamiske. 

Scroll ned for mere info om den populære træningsmassage.

Du behøver ikke at gøre det sværere end det er - træn hjemme på kort og effektiv tid

Shakeboardet kommer med en trådløs fjernbetjening. Er du eksempelvis personlig træner, kan shakeboardet nemt styres af dig som træner, imens din elev træner på maskinen. Den trådløse fjernbetjening gør det en del nemmere for den mere fleksible og hurtige træning. Du kan faktisk blot træne på shakeboardet 20 minutter om dagen, for at du får optimal ydelse af produktet.

De tilhørende elastikker gør det nemt at træne varierende. Du kan eksempelvis træne både triceps og biceps. Se på vores Youtube-kanal hvordan øvelserne som eksempel kan laves.

Garanti & service

Vi yder som minimum altid 2 års garanti på alle vores massageapparater.

Fuld returret

Altid 14 dages fortrydelsesret på massageapparaterne på webshop.

Hurtig levering

Vi sender alle pakker hverdage kl. 10, bestiller du inden kl. 10 sender vi samme dag.

Lækkert, nemt & funktionelt
til den travle hverdag

Lad os tage det første skridt til bedre velvære.
Vi er her til at vejlede dig hele vejen.

+ 0
Funktioner
0
Autoprogrammer
0
Antal bevægelser
0 %
Tilfredshedsgaranti

Bestil fra specialister

Shakeboard PRO Bestseller​

Hos World of Comfort specialicere vi os i massage og ergonomiske produkter. Vi har alle en grundig erfaring eller uddannelse inden for anatomi og ergonomi.

Shakeboard PRO er anvendeligt for alle, men er dog primært lavet til dig, som ønsker at træne eller genoptræne muskler eller led.

Ved brug af shakeboardet, kan du optimere træningen ved at skifte position, så alle muskelgrupper bliver trænet.

Der medfører 2 elastikbånd, som kan hægtes fast til boardet. Disse elastikker kan hjælpe dig med, at få trænet den øverste del af kroppen. På den måde er det muligt at få aktiveret hele kroppen, og kontinuerligt gradvist udfordre sig selv. 

Har du problemer med svage led, kan boardet indgå som en del af genoptræningen.

Shakeboard PRO er vores tungeste og mest solide udgave af vores Shakebaords – hvilket sikrer en god og holdbar kvalitet. Man står godt fast, og kan optimalt bruges af mange.

 

Shakeboard PRO er et alternativ til både motionsmaskiner, og til genoptræningsmaskiner. 

Shakeboardet hjælper med at sætte gang i blodcirkulationen, og styrker ligeledes balancen.

Brug brættet til at få mere ud af din i forvejen hårde træning – og udfordre dig selv ved at lade brættet indgå i din nuværende træning. Øvelserne kan variere – og kan laves både siddende, stående, liggende og dynamiske. 

Alt efter den valgte kropsposition på produktet, styrkes den ønskede muskelgruppe.

Få kontrol
over din sundhed
med et shakeboard derhjemme

Den største fordel ved et Shakeboard er at produktet er mindre end store træningsmaskiner, og nemt kan tages frem derhjemme.

Vi anbefaler at ligge Shakeboardet under sofaen eller sengen. Med hjul i den ene side kan det nemt køres ud og ind. Når du skal træne er det nemt for dig at gøre det derhjemme med Shakeboardet, fremfor at skulle ud af døren.

Med et Shakeboard PRO er der ikke længere undskyldninger for at nå den daglige træning og opnå anbefalingerne for bevægelse.

Du behøver ikke at gøre det sværere end det er - træn hjemme på kort og effektiv tid

Shakeboardet kommer med en trådløs fjernbetjening. Er du eksempelvis personlig træner, kan shakeboardet nemt styres af dig som træner, imens din elev træner på maskinen. Den trådløse fjernbetjening gør det en del nemmere for den mere fleksible og hurtige træning. Du kan faktisk blot træne på shakeboardet 20 minutter om dagen, for at du får optimal ydelse af produktet.

De tilhørende elastikker gør det nemt at træne varierende. Du kan eksempelvis træne både triceps og biceps. Se på vores Youtube-kanal hvordan øvelserne som eksempel kan laves.

Tre skridt til bedre velvære

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt. Vores stole har vundet verdenspriser for teknologi og funktioner, fra blandt andet World Health Organisation – men ikke mindst handler det også om at blive vejledet korrekt. En massagestol kan blive din bedsteven, men udover produktet naturligvis skal være godt, handler det i høj grad også om, at du får den korrekte vejledning. Vi er specialister inden for området og har en stor erfaring med alle former for behov. Det er vores job at vejlede dig korrekt første gang.

01

Behov

Vi finder sammen dine behov, hvis du ikke allerede kender dem. Måske vi stiller dig nogle spørgsmål du ikke har tænkt over før. Eksempelvis har det stor betydning hvad du laver til dagligt (altså hvilke bevægelser du ofte foretager dig). En anden faktorer er også placering og plads – placering af massagestolen er altafgørende for brugen og der hjælper vi dig også, så du kan vælge rigtigt første gang.

02

Valg af produkt

Nu skal du vælge et produkt og det gør vi stadig sammen, vi giver vores profesionelle mening, med respekt for at valget i sidste ende er dit. Du kan både besøge os i vores Showroom i Fredericia, eller du kan bestille vores demo-bil hvor vi ankommer til dig. Der har vi forskellige stole med og så kan du prøve dem på din adresse. Her snakker vi også om betalingsmuligheder, eksempelvis kan du dele betalingen op hvis du ikke ønsker og skulle betale det fulde beløb på én gang.

03

Levering

Så snart du har besluttet dig for produktet, skal vi har koordineret levering. Det er os selv der levere og det er os selv der koordinere, sådan er du sikker på at du kan stille spørgsmål til os hele vejen igennem, vi kender dig som kunde og du har mulighed for at få en fast konsulent hvis dette ønskes. Vi sørger for levering og ønsker du også fuld opsætning og gennemgang tilbyder vi også det. Så er du sikker på du ikke skal rører en finger, men blot gøre klar til at sætte dig i din nye massagestol.

Ofte stillede spørgsmål

Shakeboardet kan holde på op til 140 kg.

Vi anbefaler 15-20 minutter om dagen.

Så snart du stiller dig på shakeboardet, begynder du automatisk at spænde op i dine muskelgrupper, alt efter hvilken position du står i. Så snart du spænder op i dine muskelgrupper, vil du begynde at forbrænde kalorier og øge blodomløbet i kroppen.

Ja. Du kan både vælge et automatisk program, som går ind og bevæger sig i intervaller, eller du kan vælge et manuelt program, hvor du kan justere hastigheden via plus samt minus knapperne.

Ja, du kan stå i alverdens positioner. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Du kan både lave planke, armbøjninger, squats – og sågar stå på hænder på den hvis det skulle friste!

  1. Start med art åbne armbåndsuret på bagsiden. Du åbner den ved at løsne de 4 små skruer i hvert hjørne, med den lille lyserøde skruetrækker. Skruetrækkeren medfølger i posen med brugermanualen.
  2. Indsæt batteriet i armbåndsuret. Batteriet er i posen med brugermanualen. Det er det lille runde ”ur-batteri”
  3. Skru derefter sølv-bagsiden på igen. Bemærk venligst at der er et nulstillingshul på bagskiven og det skal sidde samme sted, som nulstillingshullet under bagskiven.Ved at kigge inde i armbåndsuret, vil du bemærke en lille rund flade, dette er til nulstillingshullet.
  4. Sluk for shakeboardet.
  5. Tryk på følgende på samme tid: A + M + MP3. Shakeboardet vil sige en lyd hvis du har gjort det korrekt.
  6. Tryk på speed.
  7. Tryk på auto.
  8. Tryk på nulstillingshullet på bagsiden af armbåndsuret med den lille skruetrækker i 5 sekunder. På armbåndsurets forside, er der en lille rød lampe som derefter vil blinke 2 gange, dette betyder at den har reageret på din nulinstallering.
  9. Tryk på MP3 på shakeboardet. Armbåndsuret og shakeboardet er nu parret og kan fungere sammen.

Se vejlednings-videoen på vores youtube kanal her

Vi har et hav af øvelser. Se blandt andet vores videoer på vores youtube kanal her.

 

Få kontakt til en specialist i dag

Du må ikke forsinke dig selv og dit velvære med at tage kontakt, få antal på lager.

Yderligere information

Vægt 25 kg
Størrelse 83 × 52 × 25 cm