Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Classic Senior Løftestol

8.999,95 DKK

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Funktioner i særklasse

Ægte læder
Holder op til 200 kg
Memory-foam
Manuel løft med håndtag
Bred sideplads
Høj siddeplads
Vandafvisende

Beskrivelse

C for Classic – løftestolen som vi alle kender

En løftestol er et hjælpemiddel til hverdagen, det er en ekstra hånd og du er med en løftestol altid sikker på at kunne få hjælp til at komme op og ned, uden at skulle være afhængig af andre.

Stil nemt dit hjælpemiddel, som for eksempel rollatoren foran stolen, benyt håndtaget til at løfte stolen op og du er nu oppe på dine ben og kan tage fat i dit hjælpemiddel og komme derhen du ønsker.

Bestil en demonstration af stolen ved at klikke på BOOK DEMO knappen, eller ønsker du at se vores store udvalg af massagestole kan du klikke her.

Ofte stillede spørgsmål

Vi mener personligt at valget på den bedste stol passer efter kundens behov. Vi har alverdens stole og der vil altid være et match. Denne stol er til dig som ønsker en ganske almindelig klassisk løftestol med god komfort. Ingen elektronik eller motor, men blot et simpelt og nemt håndtag.

Nej, denne stol er en ren løftestol med super god komfort. Der er derfor ikke prioriteret massage i den.

Ja, stolen er ægte læder. 

WOC Løftestol

En løftestol for en forbedret hverdag

En løftestol kan lette din hverdag og de små udfordringer som kan opstå i dagligdagen.

Kort sagt er en løftestol et dagligdagsprodukt til folk med udfordring eller skader i ben.

Det kan eksempelvis være benene der med tiden er blevet mindre stærke og det derfor kan være en daglig kamp at komme op og ned af stolen derhjemme. Det kan også være nye knæ eller ny hofte, som kan give udfordringer

Nordens mest eksklusive & bedste komfortprodukter​

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Alle massagestole samlet