Brug for hjælp?

Ring 26 20 00 45

Massagestol med møntindkast

17.999,95 DKK

Læs mere om serviceaftaler her

Hos World of Comfort kan du vælge mellem en basic serviceaftale og en premium serviceaftale. Et servicebesøg kan typisk være en dyr fornøjelse. Det kan dog stadig være nødvendigt, når der er tale om et dyrere og mere eksklusivt produkt som en massagestol.

Gratis og hurtig levering

Gratis og hurtig levering

Vi forsikrer hurtig og GRATIS levering.
Mulighed for fuld opsætning af større produkter.

Brug for hjælp?

Ring 20 50 48 80

Mønt massagestol fra World of Comfort i et center - vertikalt
Mønt massagestol fra World of Comfort - møntindkast

Funktioner i særklasse

Møntindkast med timer
Møntboks med lås
Kan bestilles til fremvisning
Kan bestilles til prøvelevering
Variabel timer
Kan aflæse flere mønter
Installeres nemt og sikkert
Møntboks med lås
Alarm startes uden indkastning af mønter
Kan lænes tilbae
Professionel møntstol

Beskrivelse

Hvorfor vælge en mønt-massagestol?

En møntstol er super smart som en indtjeningskilde til din virksomhed.

Vi ser oftest møntstolen blive købt hos steder som frisører, behandlingsklinikker, legeland, lufthavne og venteværelser. Det er en super smart måde at give din kunde lov til at vente under mere behagelige forhold, samme tid med du tjener penge uden at skulle gøre noget selv.

Vi har selv hos World of Comfort også mønt-massagestole stående flere steder som indtjeningskilder, hvilket vi har utrolig gode erfaringer med.

For yderligere info slide da ned via siden og læs mere, eller ønsker du at se vores øvrige udvalg af massagestole kan du klikke her.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, massagestolen giver stadig en super god massage. Den er naturligvis mildere og med mindre funktioner, da den skal kunne benyttes af alle målgrupper du får i hus.

Nej, massagestolen er lige tilpas.

Ja, vi forhandler også eksterne møntindkast maskiner til vores andre massagestole. Har det interesse anbefaler vi at du kontakter os for vejledning.

Du kan installere den efter eget ønske. Du kan både vælge hvilken mønt og antal minutter du ønsker den skal køre. Hvis du eksempelvis ved du har mange kunder om dagen, kan det være en god idé blot at indstille den på 10 minutter, så du kan få flere kunder igennem om dagen.

Nordens mest eksklusive og bedste komfortprodukter

Hos World of Comfort tager vi ordet kvalitet alvorligt.

Vi gør en stor dyd ud af, at alle vores services bugner af kvalitet – og det skal du selvfølgelig kunne mærke som kunde. 

Alt er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktionalitet, hvorfor vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Book en fremvisning af stolen på ønsket adresse ved at klikke på book demo, så kommer vi ud og præsentere stolen for dig.

Alle massagestole samlet